Freelife Acetil L-Carnitine 500 mg 60 caps

fl7

Free Life

Отслабванеи „горене”на подкожните мазнини без тренировки.

Повече детайли

25,00 лв

Добавяне към списъка с желания

  • Отслабванеи  „горене”на подкожните мазнини без тренировки
  • За нервната система
  • За добри нива на тестостерона и подпомагане на сперматогензезата

Ацетил Л-Карнитин подпомага процеса на бързо и ефективно транспортиране и  изгаряне на подкожнимазнини.Много подходящ е при хранителни режими с намален прием на въглехидрати за по-добро използване на мазнините като енергия.Тези му предназначения са благодарение на основната функция на Ацетил Л-карнитин,  като преносител на дълговерижните мастни киселини в митохондриите. Там те служат като "гориво" за енергия, нужна на организма. Предимството на Ацетил Л-карнитина е, че за да започнете да „ горите” мазнини не е необходимо да извършвате физичкеско усилие за разлика от стандартния Л-карнитин. Също така той започва да работи до 15минути след приема му, което повечето хора усещат като затопляне на тялото. Така вие ще накарате тялото ви да отслабва дори да нямате възможност да спортувате или не  обичате спорта като цяло.

Ацетил Л-Карнитинима способността да преминава през кръвно-мозъчната бариера и да подпомага физиологичната дейност на мозъка и неговите функции (внимание, концентрация и памет) благодарение на участието му в синтеза на определени невротрансимитери (ацетилхолин). Подпомага нервната регенерация и повишава производството на енергия в мозъчните клетки.

Ацетил Л-карнитин играе ключова роля в поддържане нормални нива на тестостерона и процесите на образуване и развитие на сперматозоидите (сперматогенеза), спомагайки за правилното съзряване и правилната морфология на сперматозоидите и поддържайки тяхната жизненост.

Ацетил Л-карнитин - Отслабване без спорт

Начин на употреба:

По 1 капсула три пъти дневно  приети с вода или според препоръката на специалист.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Freelife Acetil L-Carnitine 500 mg 60 caps

Freelife Acetil L-Carnitine 500 mg 60 caps

Отслабванеи „горене”на подкожните мазнини без тренировки.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!