PEAK Hellburner Black Edition 120caps

peak38

PEAK

Мощен фетбърнър, комбиниращ в себе си едни от най-силните термогенни субстрати.

Повече детайли

82,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули

• дяволски-ОГНЕН-стак (адски ефективна термогенеза)
HELLBURNER съдържа синефрин, йохимбин, кофеин анхидрид, капсаицин, пиперин, екстракти от джинджифил, ядки от кола и гуарана — най-мощните термогенни вещества, смесени така, че да предизвикат „пожар“ и да поддържат значително ендогенно стимулиране на метаболизма и изгаряне на калориите в продължение на часове. С HELLBURNER отвътре става горещо...

• нажежен до червено ВЪГЛЕХИДРАТЕН унищожител (изгаряне на въглехидратите)
Приемът на въглехидрати е пряко свързан с образуването на телесна мазнина. Поради това HELLBURNER съдържа субстрати (HCA, канела, 4-хидрокси-изолевцин, горчив пъпеш, алфа- липоева киселина, пируват, кверцетин, женшен, ниацин, хром, бананов лист), водещи до безмилостно „обезоръжаване“ на въглехидратите, което от своя страна пречи на натрупването на въглехидратите под формата на мазнини в кръвта.

• ЛИПО-пещ (доменна пещ за максимално изгаряне на мазнини)
Ефектът на термогенните вещества за изгаряне на калории е ярко представен и в разграждането на телесна мазнина, което се постига благодарение на комплекса от хранителни субстрати в HELLBURNER. Ацетил-L-карнитин, L-карнитин тартарат, холин битартарат, инозитол, тиамин и екстракти от зелено кафе и нарово листо ускоряват топенето на телесна мазнина като във доменна пещ, и насочват дълговерижните наситени мастни киселини към митохондриите за извличане на енергия.

• T-ROX (бустер на хормоните на щитовидната жлеза за постигане на фет бърнър-АД)
HELLBURNER увеличава значително нивата на хранителните вещества и на прекурсорните субстрати в кръвта като стимулира образуването на трийодтиронин (Т3) и тироксин (Т4) —хормони на щитовидната жлеза, разрушаващи мазнините. HELLBURNER съдържа N-ацетил-L-тирозин, L-тирозин, екстракт от гугулипид, форсколин, екстракт от бакопа и цинк, чрез които се предизвиква изгаряне на мазнините на хормонално ниво.

• APPLOSS XT (безмилостен супресор на апетита)
HELLBURNER пренася натрупаните мазнини по директен път към ада. В същото време, за да се предотврати незабавното възстановяване на телесна мазнина, желанието за хранене трябва да се потисне. Катехини, открити в зеления чай (EGCG), L-хистидин, L-фенилаланин, MCT, екстракт от худия (Hoodia gordonii) и еводиамин отслабват апетита.

• синергетичен коктейл „Молотов“ (фет бърнър усилвател)
Диаболичната формула за топене на телесна мазнина се подсилва от специални синергетични билкови екстракти, които допълнително повишават температурата. В състава на този билково- синергетичен бустерен комплекс влизат розова родиола, цисус, грейпфрут, ехинацея, малинови кетони и Акай бери.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

PEAK Hellburner Black Edition 120caps

PEAK Hellburner Black Edition 120caps

Мощен фетбърнър, комбиниращ в себе си едни от най-силните термогенни субстрати.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!