Nutrend Synephrine 60caps

nutrend80

NUTREND

Synephrine е умерен стимулант, подобен по въздействие на кофеин и ефедра.

Повече детайли

20,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 капсули

Една капсула съдържа 125 мг екстракт от Citrus Aurantium (10 мг чист синефрин – максимално допустимата доза). Синефрин е високо ефективно вещество използвано за намаляване на телесно- то тегло. Стимулира термогенезата (продукция на топлина) в организма, което повишава разхода на енергия през деня. Този ефект продължава както по време на тренировка, така и по време на почивка.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

изгаряне на мазнините за енергия (както при почивка, така и при физическа актив- ност). Намалява телесното тегло. Повишава разхода на енергия в течение на целия ден. Стимулира организма. Намалява мастните отлагания.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:

Дневния прием от една капсула се взема 30-60 минути преди тренировка. Може преди тренировка да се комбинира с продукти с карнитин или кофеин. Използвайте максимално 1 капсула дневно. Да не се употребява преди сън.

ДЕЙСТВИЕ:

СИНЕФРИН (екстракт от Citrus Aurantium) е високо ефективна субстанция,  използвана за ефективно намаляване на теглото. Тя стимулира термогенезата (създаване на топлина) в организма, което повишава освобождаването на енергия през деня. Действа на принципа на създаване в организма “чувство на студ” (синефринът влияе само на рецепторите – физически не се усеща студ) – организма започва да произвежда повече топлина, или започва да използва повече енергия, която идва от мазнините. Този термогенетичен ефект действа в покой и по време на физическа активност.

СИНЕФРИН
 100 g1 capsule - 560 mg
Energetic value1320,6 kJ/310,7 kcal7,4 kJ/1,7 kcal
Proteins17,9 g0,1 g
Saccharides59,8 g0,3 g
Fats0 g0 g
Citrus Aurantium extract22 322 mg125 mg

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Nutrend Synephrine 60caps

Nutrend Synephrine 60caps

Synephrine е умерен стимулант, подобен по въздействие на кофеин и ефедра.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!