Multipower NO-X NITRO BOOSTER 300caps.

multipower2

MULTIPOWER

Не превишавайте препоръчителната доза! В противен случай напомпването ще е толкова голямо, че повече няма да можете да продължите да тренирате. ВНИМАВАЙТЕ!

Повече детайли

102,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка300 капсули

NO-X  NITRO BOOSTER   е за професионалисти 

Важно преди да прочетете по-нататък: Не превишавайте препоръчителната доза! В противен случай напомпването ще е толкова голямо, че повече няма да можете да продължите да тренирате. ВНИМАВАЙТЕ!

Всеки занимаващ се с бодибилдинг обича напомпването на мускулите по време на и след тренировката. За да се постигне това, мускулите трябва да са тренирани и напомпвани с азотен оксид по време на тренировка.

Съкращението на азотния оксид е NO. Азотът е основната съставка на протеина. Оксида се изгражда от кислорода. Така, че NO е газ от азот и кислород.

Той осигурява разширяване на мускулната клетка за грубото напомпване. Тялото получава NO от аргинина.

Важното за Л-Аргинина е да се занае че: Аминокиселина важна за атлети които работят усилено. Той спомага за синтезирането на уреята в черния дроб като по този начин спомага за премахването на страничния продукт амоняк, който тялото произвежда при разграждането на протеина.

     NO-X NITROBOSTER съдържа голямо количество NO който от своя страна разширява кръвоносните съдове подобрява притока на кръв и хранителни вещества към мускулатурата.

      Л-Цитрулина спомага за бързото възстановяване между тренировките

Така, че за да имате винаги енергия за тренировката, се използва нов въглехидрат =изомалтулоза. Той осигурява дългосрочна енергия без да натоварва гастро-чревния тракт по време на тренировка.

Описание на продукта:  Капсули за максимално напомпване на мускулите

Фаза на трениране: Изграждане на мускули

Характеристики на продукта: С аргинин алфакетаглутарат за максимално изграждане на мускулната клетка – преобразува се в тялото в азотен оксид

Без мазнини

Препоръчителен прием: Вземете 2 капсули преди тренировка, 2 след тренировка и 2 по време на вашата почивка.

Да не се консумира от деца под 12 години и бременни !

Продукта е добавка към храната а не неин заместител !

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Multipower NO-X NITRO BOOSTER 300caps.

Multipower NO-X NITRO BOOSTER 300caps.

Не превишавайте препоръчителната доза! В противен случай напомпването ще е толкова голямо, че повече няма да можете да продължите да тренирате. ВНИМАВАЙТЕ!
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!