ALLmax Razor8 Blast 540gr.

ALL MAX Nutrition

Невероятен пред тренировъчен продукт!RAZOR8 BLAST POWDER е мощна формула - силно концентрирана, много мощна и изключително ефективна.

Повече детайли

62,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло285 gr

RAZOR8 BLAST POWDER на малката за хранителни добавки ALLmax е силно концентриран е предтренировъчен продукт:

• 98% чист 1,3 Диметиламин

• POLYMETHOXYLATED ускорители

• CREATINE с фармацевтичен клас: 2500 MG

• CREATINOL-O-Phosphate: 50 MG

• Ултра чисто йохимбе: 5 MG

RAZOR8 BLAST POWDER е мощна формула - силно концентрирана, много мощна и изключително ефективна.

Специално разработения предтренировъчен продукт RAZOR8 BLAST POWDER Ви доставя това, което искате с всяка доза: остър като бръснач фокус, екстремна енергия и безкрайна сила.

Този изключителен продукт на прах е силно концентриран, дава Ви необходимата енергия преди всяка тренировка, като не съдържа никаква захар. Компанията Allmax, Ви предлага една невероятна хранителна добавка, която ще Ви помогне да тренирате по-добре, да се чувствате по-силен. Идеалната комбинация от пет ключови стимуланта ускорява изгарянето на мазнините, а тежестите Ви се струват много по-леки, отколкото са в действителност.

Освен в загубата на мазнини, ползите от CNS се изразяват в:

• По-малки физически усилия при вдигане на тежестите

• Повече енергия, увеличаване на бдителността и умствения фокус

Ако Вие не сте достатъчно мотивиран по време на тренировката си, то тя няма да е ефективна.

RAZOR8 BLAST POWDER не е продукт за всеки. Той е предназначен за всички, които знаят какво искат да постигнат, поставили са си конкретни цели и са готови да ги преследват докрай. RAZOR8 BLAST POWDER ви дава само това, което искате и нищо друго:

• Екстремно, интензивно умствено и физическо стимулиране

• Прогресивно увеличаване размера на мускулите и силата

• Интензивна вазодилатация за непосредствен мускулен обем, напомпване и кръвоснабдяване

Въздействието е наистина феноменално. Повярвайте, ще забележите ефекта от този невероятен продукт изключително бързо.• Получавате един ултра концентриран продукт, осигуряващ Ви максимална сила само с една доза (1 / 2 лъжица), без каквито и да е „пълнители” и без захар!

• Geranamine (1,3- Dimethylamylamine) е силен стимулант на централната нервна система, който предоставя чиста и експресна енергия и стимулира отделянето на мастните киселини (25 мг).

• Съдържа hordenine, който по своето действие е сходен с geranamine (осигурява по-голяма енергия и сила, подобрява трнировъчните резултати) (16 мг).

• Йохимбе притежава свойства на алфа-адреноблокатор; повишава издържливостта и умствената и физическа работоспособност; действа като алфа 2 блокер, като намалява мазнините в областта на бедрата и седалището, където има най-много алфа 2 рецептори. (5 мг).

• 2,5 грама изключително чист, с фармацевтично качество креатин монохидрат

• 163 мг beta-SYNTH™ бета-аланин и 100 мг C.O.P (Creatinol-о-фосфат)

• 4 аналога на аргинин за максимално усвояване и изключителни вазодилатация, съдържащи се в 1,85 грама

• Polymethoxlyated naringin флавоноиди, удължаващи времето на действие на този продукт, инхибира ензима цитохром Р450, който доказано укрепва и стимулира дейността на продукта в тялото.

• Изключително мощна и продължителна дейност на фенилетиламина HCl. Установено е, че недостигът на фенилетиламин води до нарушение на концентрацията, вниманието и развитието на депресивни състояния.Ние всички знаем, че 1,3- Dimethylamylamine (по-известен като geranamine), е съставка, която забързва метаболизма и е с мощен стимулиращ ефект. Това, което най-вероятно не знаете е, че повечето формули съдържат в най-добрия случай около 2 до 5 мг.

Именно, защото вярва, че добрите спортисти веднага ще усетят разликата, компанията Allmax, създаде този продукт, съдържащ 19 мг във всяка доза. Да, Вие непременно ще се почувствате разликата!

RAZOR8 BLAST POWDER съдържа цели 16 мг hordenine на доза, е това е просто страхотно! Приемайки, този фантастичен предтренировъчен продукт, Вие несъмнено ще подобрите силата, мощността си, ще се фокусирате по-лесно и ще постигнете впечатляващи резултати.О, да, този продукт съдържа и Йохимбе!. Освен с известните си ползи относно изгарянето на мазнините, Йохимбето е феноменален агент, подобряващ фокуса. Това е така, защото той оказва влияние на конкретни неврорецептори в мозъка, които пък от своя страна увеличават фокуса – по този начин Вие получавате една по-интензивна и целенасочена тренировка. Освен това, Йохимбе има дълбок, добре проучен и документиран стимулиращ ефект върху вазодилатацията. RAZOR8 BLAST POWDER е продукт, предизвикващ невероятен напомпващ ефект.

Съдържа 2 различни източника на кофеин, спомагащи различните темпове на усвояване и продължителността на действие.От решаващо значение за ефективността на всяка тренировъчна сесия е постигането на постепенно увеличаване на силата. Освен, че креатинът увеличава енергията, той увеличава и способността на мускулите да поемат глюкозата. Креатинът е известен с това, че той увеличава многократно силата, понижава времето нужно за възстановяване и увеличава синтеза на мускулна маса.За последното десетилетие, креатин монохидрат е спечелил „златен стандарт” за качество. Това обаче не означава не няма разлика между различните видове креатин. Креатинът в RAZOR8 е с 100% фармацевтично качество креатин монохидрат (CrH2O),. Той е напълно стабилен.

RAZOR8 креатинът е много стабилен във висококиселинна среда в продължение на 20 часа! Той е многократно тестван, за да се гарантира неговото високо качество.Бета-аланин е идеално допълнение към креатина, има много полезна функция за повишаване на силата. Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка, като намалява натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан. Понижаването на рН води до умора и отпадналост на мускулите, възпрепятстват се функциите на ензимите, участващи в продуцирането на енергия. Бета-аланинът се явява пряк метаболитен предшественик на синтеза на L-карнозина - съединение с голям буферен капацитет в мускулите. Производството на карнозин в организма зависи от наличното количество бета-аланин. Чрез повишаване нивата на карнозин се постига по- голяма мускулна сила, намалява се мускулната умора и се подобрява общата производителност. Всичко това е от решаващо значение за постигането на една ефективна, изтощаваща тренировка.COP (Creatinol-O-фосфат) се абсорбира бързо в мускулната тъкан по време на тренировките и буквално увеличава потенциалната енергия в мускулната тъкан. След като се абсорбира, COP намалява степента на киселинност в мускулите, а това намалява умората, предизвикана от интензивните тренировки.Комбинацията на креатин, бета-аланин и COP е наистина уникална.Тя Ви позволява да проведете една невероятно интензивна тренировка, да постигнете резултати, за които досега само сте мечтали.Аргининът е ендогенен прекурсор за производството на азотен оксид, необходим е за освобождаването ан растежния хормон. Един от най- полезните ефекти на Аргинина е, че подпомага метаболизма на складираните телесни мазнини и тонизира мускулната тъкан.

Важно е да се отбележи и въздействието му върху целия организъм като стимулант на физическата и умствена активност.

RAZOR8 съдържа четири различни форми на аргинин във впечатляващата доза от близо 2 грама.

Razor8_Blast_hranitelni_dobavki_Megazob

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ALLmax Razor8 Blast 540gr.

ALLmax Razor8 Blast 540gr.

Невероятен пред тренировъчен продукт!RAZOR8 BLAST POWDER е мощна формула - силно концентрирана, много мощна и изключително ефективна.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!