Multipower NOXTREME 908gr.

Multipower220

MULTIPOWER

За да постигнете нови измерения във вашата тренировка, повече сила и мощно напомпване.

Повече детайли

92,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло908.00 gr

Multipower Professional NOxtreme - Vinitrox, CFM NitroP, L-аргинин, бета-аланин и Rhodiloa Rosea за повече мощност

Предназначение: Хранителна добавка за спортисти преди и по време на интензивно мускулно натоварване. Прах за производство на напитки с аминокиселини, креатин, гуарана, растителни екстракти, витамини и калций.

Характеристика: За да подпомогнем вашата мотивация, и да ви заредим с енергия ние комбинирахме най-качествените ергогенни съставки в биологично активни концентации, за да ви доведем до ръба на вашите възможности, и дори до нови нива на развитие.

Нашата Професионална формула съдържа  ViNitrox &L-Аргинин Монохидрохлорид: Комбинацията ViNitrox е уникална формула от ябълка и екстракт от грозде и аргинин, която е доказана помпа, работеща за за увеличен приток на кръв към мускулите, което пък спомага за зареждането на мускулната тъкан с хранителни вещества.

Rhodiola Rosea, адаптоген ", използван в традиционната медицина в целия свят, като подпомагащ функционалността на нервната система, умственото и физическо натоварване и удължава границата на умора, което е жизнено важно през първите седмици от подготовката.

Когато натоварите вашата мускулатура с високо интензивни упражнения, тя се нуждае от продукти, които да я заредят с енергия, също необходима за горенето на млечната киселина.

Креатинът и PTC се комбинират, като източници на мощност, докато бета-аланин спомага за образуването на АТФ като преобразува млечна киселина в повече мощност за по-дълъг период от време. Това означава по-голяма сила и по-голяма издръжливост в интензивните тренировки.

Таурина, гуарана и кофеин: всички действат върху централната нервна система, която позволява по-ефективна мотивация на мускулите, като се повишава интензивността  на тренировките, което дава по-добри резултати. В допълнение NOxtreme също така включва набор от изследвани и  доказани съставки във високи  нива, осигуряващи анаболните процеси, и максимална защита от загуба на качествена мускулатура.

 

 

Препоръчителна доза: Разбъркайте 1 порция = 45 грама от продукта  (2 мерителни лъжици) в 400 мл вода. Пийте 1 доза 30 минути преди интензивна тренировка. Пийте само една доза дневно.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Multipower NOXTREME 908gr.

Multipower NOXTREME 908gr.

За да постигнете нови измерения във вашата тренировка, повече сила и мощно напомпване.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!