ALL american EFX K-Otic 457g.

All american EFX

Получавате всичко необходимо само от една хипер-концентрирана доза, след това просто отивате във фитнес-залата и „наказвате щангите”!

Повече детайли

99,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Получавате всичко необходимо само от една хипер-концентрирана доза, след това просто отивате във фитнес-залата и „наказвате щангите”!

Пет  причини,  заради които никога не трябва да тренирате без да приемате K-ОТИК.

 1. Стимулира една вътрешна, животинска агресия, която зарежда умът и мускулите ви!
Нека си го кажем.В някои дни вие просто се чувствате така, както че ли не сте тренирали. А в други, сякаш сте направили една добра тренировка, но дълбоко в себе си знаете, че бихте могли да я направите и още по-добрe.Отговорът е К-ОТИК! Не само ще напомпате, но вие буквално ще ИСКАТЕ да тренирате като "животно".

 2. КРЕ-АЛКАЛИН на EFX Креатин предоставя на тялото 28% повече сила в сравнение с обикновения креатин!
Високият енергиен заряд и усилените тренировки изискват да приемате най-добрия креатин, който подхранва вашите интерзивно-работещи, мускулни клетки. Бъдете спокойни,че KРЕ-АЛКАЛИН на EFX съдържа точно този креатин.Тази мулти-патентована формула е спечелила многобройни награди, защото направените сравнителни,клинични изследвания на нейното съдържание доказват,че то надминава златния стандарт на силовите постижения на креатиновия монохидрат,с невероятните 28%. Можете ли да наречете това  добър ефект?

 3. Нека се отприщят анаболните съставки в работещата мускулатура, за да се преодолее тренировъчния застой!
Не само ще имате силата и предимство на Kre-Alkalyn, но получавате и бета аланин, аргинин алфа-кетоглутарат и цитрулин малат (всичките се използват в технологията Dextro-CyclodizedTM Delivery). Момент! Получавате и здравословна доза от нашия най-потентен анаболен стимулатор –Taxadrol®. Нищо не увеличава силата и агресивността така, както го прави тестостеронът!

 4. Хипер-концентрирана доза от точно една лъжичка за непрекъснат прилив на енергия!
Не се заблуждавайте с продукти, за които се препоръчва прием на доза от една лъжичка, а след това се казва, че можете да приемате до 3 лъжички (което всъщност е ”реалната” доза! ). Всичко, от което се нуждаете, е една  лъжичка от K - ОТИК, която да ви стимулира! И забравете за разстроения стомах или убийствнните тренировки, от които последват енергийни спадове. Ние се справихме с тези проблеми. Вече НЯМА да ви се налага да тичате до тоалетната ... и НЯМА да се чувствате отпаднали и изтощени! Факт е, че вашите познати във фитнеса ще се скапват от умора и ще прекратяват тренировката си,  докато вие ще правите серия след серия!

 5. Не съдържа екстракт от здравец и забранени от WADA (World Anti-Doping Agency) съставки!
Ние не се присъединихме към клуба „съставка на месеца”, които използват екстракт от здравец, поради две основни причини. Първо – той е забранена отWADA субстанция(има го в официалния списък на забранените вещества под неговото химическо име – methylhexaneamine). В момента безброй професионални спортисти и олимпийци ни се доверяват, затова добавянето на този компонент не е опция при никакви обстоятелства. Второ – ние мразим всякакви остатъчни ефекти.K-OTIC™не е някакъв псевдо-предтренировъчен продукт, той е сериозен суплемент за сериозни спортисти. Ако не сте готови да бъдете такива, значиK-OTIC™не е за Вас!

 

 k-otic header

 

Начин на употреба: Приемете 1 (една) мерителна лъжица от продукта, разтворена в около 300 ml вода, 15-20 минути преди началото на тренировката. Този продукт се използва само в тренировъчни дни.

K - ОТИК се комбинира добре с продукта Test Charge, за повишаване на тренировъчната агресия и с продукта Nytric PRO на EFX, за още по-голям обем и ускоряване на възстановителния процес между сериите.

5260014

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ALL american EFX K-Otic 457g.

ALL american EFX K-Otic 457g.

Получавате всичко необходимо само от една хипер-концентрирана доза, след това просто отивате във фитнес-залата и „наказвате щангите”!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!