USP Labs Jack 3D Advanced Formula 250 gr

usp25

USP LABS

Предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло.

Повече детайли

67,90 лв

97,00 лв

-30%

Добавяне към списъка с желания

Това е твоят предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло!

 • Хранителна добавка, осигуряващата изключително покачване на силата, енергията, издръжливостта, напомпването, възстановяването и интензивността на тренировките.
 • Без захари
 • 0 калории
 • Без Малтодекстрин
 • Без Магнезий
 • Без oцветители
 • Перфектен вкус
 • Перфектният предтренировъчен продукт

USP Labs Jack3D ви дава агресивна жажда и вещина да вдигате повече и повече тежести, да припомпвате все повече повторения и да усещате прилива на все повече енергия с всяка изминала минута след употребата му.

Jack3d е продуктът, който ще повиши интензивността на вашите тренировките, като никой продукт досега.

Енергията, фокусът и напомпване ще са извън контрол, но най важното е, че ще се чувствате перфектно във всяко едно отношение.

 •  Кофейн

Кофейн стимулира нервната система. Кофейнът се бори с чувството на измореност и сънливост като придава силно чувство на еуфория и чувство на перфектно физическо благосъстояние в някои случаи.

 • Бета Аланин (Beta Alanine)
 1. подпомага работоспособността на мускулите
 2. увеличана междуклетъчните нива на карнозин, а оттук и повишено напомпване
 3. намаляване на умората от тренировките

Бета-аланинът спомага за производството на повече енергия, като осигурява максимална физическа издръжливост. В зависимост от хранителния режим Бета-аланинът спомага за увеличаването и поддържането на чистата мускулна маса. Бета-аланин се счита за “новия креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки.

 • Креатин Монохидрат (Creatine Monohydrate)

Креатинът ускорява възстановяването между тренировките, като предотвратява процесите на разпадане (катаболизъм) на мускулната тъкан. През последните пет години няколко института независимо един от друг провеждат изследвания на креатина. Всички достигат до общи заключения. Те доказват, че препаратът увеличава енергията в мускулите и оттам - силата, издръжливостта и скоростта на възстановяването. Скоро беше открита и друга привилегия на креатина - той ускорява процеса на изгаряне на мазнините, като в същото време съдейства за изграждането на чиста мускулна маса.

 • Аргинин
 • Йохимбе

Jack3d притежава прецизно формулирана бленда от нутриенти, която не само ще ви накара да разхвърляте всички тежести из залата, но и ще ви даде часове наред енергия, която няма да претърпи рязък спад накрая, както повечето подобни продукти.

Начин на употреба:

1-2 лъжички 30-45 минути преди тренировка. Не приемайте повече от 2 пълни лъжици в период от 24 часа. Не употребявайте повече от 5 дни в седмицата.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

USP Labs Jack 3D Advanced Formula 250 gr

USP Labs Jack 3D Advanced Formula 250 gr

Предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!