BSN N.O. Xplode XE Edge 30 servs

bsn003

BSN

Най-новия и до сега най-работещ пред тренировъчен продукт от BSN.

Повече детайли

45,50 лв

70,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Нека обърнем малко внимание и на самия бленд. Характерното тук е, че има добавени нови компоненти, които не са характерни за предтренировъчните продукти, но затова след малко.

Първият компонент, на когото ще обърнем внимание е напомпващия.

Той се състои от:

- Цитрулин: Цитрулинът от своя страна също е от бленд – такъв в свободна форма и добре познатият на всички цитрулин малат.

- Магнезиев глицеролфосфат

- Калциев глицеролфосфат

Глицеролмоностеарат – този компонент доби популярност едва в последните няколко години. Суплементът определено напомпва много. Единственото, което се изисква е, да се повиши приема на течности. В този продукт има добавен и бета аланин, който чувствително ще повиши силата и издръжливостта по време на физическо натоварване.

Вторият компонент е енергийният.

Той се състои от:

- кофеин, най-фрапиращото тук е количеството: 325 мг. Хубавото в случая е, че няма да имате нужда от повишаване на дозата, както се случва с други суплементи от този вид, които предлагат по много съставки, но в оскъдна дозировка.

- йохимбин. Кои са нетрадиционните съставки, които не са характерни за продукти от този род? На първо място това е тирозинът. Той често се среща в продуктите за изгаряне на мазнини, тъй като чувствително подобрява функцията на щитовидната жлеза.

На второ място – ацетил л-карнитинът. Той сам по-себе си се използва за намаляване на телесното тегло или като суплемент подобряващ когнитивните процеси в организма.

Другият нетипичен продукт е: Допа Мукуна – той е популярен в продуктите, повишаващи хормона на растежа. Изводът, който можем да направим е, че с този продукт BSN, полагат основите на нов тип хибридни продукти. От една страна насочени към повишаване на мускулната маса, а от друга страна с изгарянето на мазнини.

Всеки, занимаващ се активно с фитнес, знае че това е много трудно осъществимо, но с един добър хранителен и тренировъчен режим, вие може да постигнете следното:

- Повишаване обема на клетките

- Скъсяване на времето за почивка

- Плътност на мускулите

- Напомпване

- Покачване на мускулна маса, без натрупване на мазнини

- Фокус и концентрация по време на тренировка

Начин на употреба: една доза 30 минути преди тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

BSN N.O. Xplode XE Edge 30 servs

BSN N.O. Xplode XE Edge 30 servs

Най-новия и до сега най-работещ пред тренировъчен продукт от BSN.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!