Biotech Iso Whey Zero 500 gr

BIOTECH

СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН НА ПРАХ, С НУЛЕВО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЛАКТОЗА, ТРАНСМАЗНИНИ И ЗАХАРИ

Повече детайли

33,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло500.00 gr

СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН НА ПРАХ, С НУЛЕВО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЛАКТОЗА, ТРАНСМАЗНИНИ И ЗАХАРИ

  • 21 g суроватъчен протеинов изолат с аминокиселини с разклонена верига в доза
  • 0 g захари в доза
  • 0 g трансмазнини в доза
  • 0 g лактоза в доза

100% Iso Whey е превъзходен продукт, който е съставен изцяло от суроватъчен изолат. Способността на тялото да синтезира тези и хиляди други протеини зависи от наличността на аминокиселини в даден момент. За разлика от въглехидратите и мазнините, които се складират, тялото поддържа много малка наличност на аминокиселини. Ако една или повече незаменими аминокиселини не са в достатъчна наличност, тялото няма да може да синтезира пълноценно протеините, които имат нужда от тези аминокиселини. Неприятно е, че дори и краткосрочната липса на аминокиселини може да задуши важните процеси на възстановяване, свързани с всички здрави клетки, особено нарастващите мускулни клетки. За щастие това лесно може да се предотврати с добре балансирана диета, съдържаща адекватно количество висококачествен протеин.

100% Iso Whey е най-доброто решение за тежко трениращи спортисти, които имат нужда от бързоабсорбиращи се аминокиселини за успешни тренировки. Изследванията показват, че недостигът на аминокиселините с разклонена верига, комбиниран с увеличените физически изисквания на тялото може да доведе до канибализация на мускулната тъкан в отговор на нуждата на тялото от азот. Функциите на аминокиселините с разклонена верига, между другото, са и да помагат за транспортирането на диетичната мазнина в клетките за енергия; стимулирането на хипофизната жлеза, която освобождава хормон на растежа, който е включен в развиването на чиста мускулна тъкан, както и мобилизирането на мастни киселини от адипозната тъкан (т.е. сваляне на телесни мазнини); захранване на тялото с азот. Аминокиселините, осигурени от 100% Iso Whey са градивните тухли на мускулната тъкан. 100% Iso Whey, като качествен протеин, осигурява високи нива на аминокиселинните категории, особено на незаменимите аминокиселини.

Произведен от внимателно подбрани протеинови източници, аминокиселинният профил на Iso Whey ZERO е идеален за истински напредък при натрупването на мускулна маса.  Той е с високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига, незаменими аминокиселини, също както и L-глутамин – най-важната, за натрупването на чиста мускулна маса, аминокиселина.

ISO-whey-zero eng

Начин на употреба:

500 g (20 дози)

Смесете една доза (25 g) от Iso Whey Zero с 200 ml вода или обезмаслено мляко.  Приемайте с храненията за повишен прием на протеини.

 

 

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Biotech Iso Whey Zero 500 gr

Biotech Iso Whey Zero 500 gr

СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН НА ПРАХ, С НУЛЕВО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЛАКТОЗА, ТРАНСМАЗНИНИ И ЗАХАРИ

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!