Syntrax Matrix 2.0 2.17 lb

SYNTRAX

Matrix 2.0 на Syntrax е матричен протеин, който спомага за покачване на мускулна маса, подобрява възстановяването. Универсален протеин за прием по всяко време.Комбинация от бавноусвоими и бързоусвоими протеини

Повече детайли

72,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло2.00 lb
MATRIX 2.0 представлява протеинова матрица (неколкокомпонентен протеин).
При производството на този продукт са използвани само най-висококачествени източници на протеин - ултрафилтриран суроватъчен протеин, ултрафилтриран млечен протеин, неденатуриран яйчен албумин и глутаминови пептиди. За да бъде този протеин неповторим, освен на безупречния профил, SYNTRAX залага и на уникалните вкусове. Смело може да се твърди, че това е най-вкусният протеин на пазара. След безбройни опити и тестове ние ви предлагаме четири превъзходни вкуса.

С какво MATRIX 2.0 е по-различен от останалите протеинови продукти на пазара?
Отговорът е лесен - протеиновата матрица. MATRIX 2.0 е комбинация от три различни протеинови източника с различен профил и различна усвояемост - суроватъчен протеин, казеин и яйчен албумин.
Защо протеинова матрица, вместо един протеинов източник - например суроватъчен протеин?
Трите най-качествени източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни.  Яйчният протеин например има най-добър аминокиселинен профил, но цената му е значително по-висока. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на MATRIX 2.0 е именно в комбинирането на тези три  протеинови източника. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.
Кога е най-удобното време за прием на MATRIX 2.0?
Винаги! Тъй като MATRIX 2.0 съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след прием на MATRIX 2.0, суроватъчният протеин започва да подхранва мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.
Защо цената на MATRIX 2.0 не е висока при условие, че продукта е от висок клас?
MATRIX 2.0 е пакетиран в ламинирана найлонова опаковка, която намалява крайната му цена.

matrix2 mc - matrix2 mc.pdfmatrix2 mc - matrix2 mc.pdf1

Начин на употреба:

Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене. Преди тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Syntrax Matrix 2.0 2.17 lb

Syntrax Matrix 2.0 2.17 lb

Matrix 2.0 на Syntrax е матричен протеин, който спомага за покачване на мускулна маса, подобрява възстановяването. Универсален протеин за прием по всяко време.Комбинация от бавноусвоими и бързоусвоими протеини

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!