AllMax AllWhey Classic 2lb

ALL MAX Nutrition

Търсите невероятно вкусен протеин, който същевременно с това да Ви помогне бързо да достигнете целите си, а и да е икономичен? Е, търсенето Ви вече приключи! Представяме на Вашето внимание ALLWHEY!

Повече детайли

60,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло908.00 gr

Търсите невероятно вкусен протеин, който същевременно с това да Ви помогне бързо да достигнете целите си, а и да е икономичен? Е, търсенето Ви вече приключи! Представяме на Вашето внимание продукта ALLWHEY на марката за хланителни добавки ALLmax!

ALLWHEY съчетава в себе си последните иновации в суроватъчния протеин, като доставя 100% суроватъчен протеин на доза. Това е възможно чрез използването на революционно нова технология за извличане, наречена NitriCore ™.

ALLWHEY ® съчетава в себе си последните иновационни технологии при извличането на Whey Protein за създаването на 3-степенна NitriCore ™ система, която осигурява 100% суроватъчен протеин. NitriCore технологията е предназначена за драстично увеличаване на нивата на задържане на азота в мускулната тъкан. Увеличеното задържане на азота гарантира, че бързото изграждане на мускула може да се осъществи и при най-интензивните тренировки, като едновременно с това се гарантира, че чистата мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването.

ALLWHEY е 100% пълноценен протеин, което означава, че той съдържа на 100% всички аминокиселини с разклонена верига и 100% всички незаменими аминокиселини.

ALLWHEY се подобрява и с OmegaEFA ™ (източник на високо стабилни EFA незаменими мастни киселини) и Tri-Blend Протеинови храносмилателни ензими, които помагат в усвояването на пептидите в суроватъчния протеин и аминокиселините. Това е от съществено значение да се гарантира, че ще се извлече максимална полза от протеините, които консумираме.

ALLWHEY се смесва бързо и във вода и в мляко. ALLWHEY има невероятен вкус, като се откроява като един от най-вкусните протеини, създавани някога.

Какво е NitriCore ™?
NitriCore е нова разширена система от 3-степенна протеинова доставка, която осигурява 100% Whey Protein, който да Ви достави висококачественсуроватъчен протеин с всяка доза. Благодарение на NitriCore технологията драстично се увеличават нивата на задържане на азота в мускулната тъкан.

Увеличеното задържане на азота гарантира, че бързото изграждане на мускулна може да се осъществи в отговор на интензивните тренировки като едновременно се гарантира, че чистата мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването.

Ненапразно много от най-великите културисти смятат този продукт за:"най-добрият протеин на планетата!"

ALLWHEY е обогатен с 97% чист протеин. Това е един хидролизиран суроватъчен протеин изолат. В допълнение тук се съдържа и чист WPI97 ™ суроватъчен протеин, който има много висока степен на бионаличност и задържането на азот.

  • ALLWHEY съдържа 25 грама суроватъчен протеин на лъжица!

ALLWHEY също съдържа Храносмилателни ензими, като лактаза, която е лактоза-редуциращ ензим и бромелаин и протеазни, които са протеин-асимилиращи ензими. Взети заедно, тези ензими улесняват асимилацията и усвояването на пептидите в суроватъчния протеин и аминокиселините.

Компанията ALLMAX е предприела и внимателно следила всички стъпки на производствения процес, за да е сигурна, че нейните клиенти ще получат най-чистия и възможно най-добрия протеин.

  • Какво е ALLWHEY?

ALLWHEY е протеин на прах с ниско съдържание на захар, която осигурява 3-степенна протеинова доставка. ALLWHEY осигурява 25 грама чист суроватъчен протеин с всяка доза с намалено съдържание на лактоза.

  • Мога ли да използвам ALLWHEY с други добавки?

Да, можете. ALLWHEY е просто една естествена хранителна добавка,. В зависимост от целите Ви, ALLWHEY чудесно се допълва и с много други продукти за хранене на ALLMAX, за да Ви помогне да получите желаното обучение на следващото ниво.

  • С Какво е подсладен ALLWHEY ?

ALLWHEY е подсладено с Ацесулфам калий и не съдържа никакъв Аспартам.

  

Употреба:

1 лъжичка (43 грама) ALLWHEY разбита в  180-360 мл. вода по всяко време през деня, когато имате нужда от протеинов тласък .

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

AllMax AllWhey Classic 2lb

AllMax AllWhey Classic 2lb

Търсите невероятно вкусен протеин, който същевременно с това да Ви помогне бързо да достигнете целите си, а и да е икономичен? Е, търсенето Ви вече приключи! Представяме на Вашето внимание ALLWHEY!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!