Dymatize Elite Casein 4 lb

DYMATIZE

Dymatize Elite Casein съдържа 24 гр бавно усвоим казеинов протеин в една доза.

Повече детайли

175,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Казеинът е другият протеин с млечен произход и също има място във всеки суплементарен режим, независимо от целите му. Неговият аминокиселинен профил също е пълноценен. Този протеин се усвоява значително по-бавно (6-8 часа), но има по-силен антикатаболен ефект. Това е причината казеинът да е изключително подходящ източник на аминокиселини във всички моменти, в които бързото усвояване на белтъчини не е приоритетно. 

Образно казано – казеинът е идеален за моментите, в които бързо усвоимият суроватъчен протеин не е подходящ (обратното също е вярно). 

При усвояването на казеина притокът на аминокиселини е по-слаб, но значително по-продължителен – това го прави незаменим като компонент на последното хранене за деня (преди лягане). 

Така се постига мощен антикатаболен ефект и подобряване възстановяването на организма по време на нощния сън.

Dymatize Casein е произведен от протеинов източник с PDCAAS (коригиран аминокиселинен коефициент за усвояване на протеина) с отличен показател показател 1.0 или по-висок. Dymatize Elite Casein съдържа 24 гр казеинов протеин в една доза, включително 10 гр BCAA, глутамин и прекурсори. Като допълнение продуктът осигурява 50 % от препоръчителния дневен прием на калций.

 

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Dymatize Elite Casein 4 lb

Dymatize Elite Casein 4 lb

Dymatize Elite Casein съдържа 24 гр бавно усвоим казеинов протеин в една доза.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!