MusclePharm Casein 3 lbs

MusclePharm

Тренирайте тежко, възстановявайте се бързо и получете резултатите, които желаете!

Повече детайли

78,00 лв

120,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

  • 84% съдържание на казеин в доза
  • 25 грама протеин в доза
  • Три перфектни вкуса - Бисквити с крем, Ванилия, Шоколад
  • Разфасовка от 3lbs, с 46 дози
  • Изключително ниско-калоричен - 110 калории в доза
  • Добавени са ензими и пробиотичен бленд
  • По-чист, с ниско съдържание на въглехидрати и мазнини, подходящ за Вашата диета

MusclePharm CASEIN 2

Casein на марката за хранителни добвки MusclePharm Ви доставя със всяка една доза 25 грама 100% Мицеларен казеин, в изключително вкусен и лесен за разбиване шейк. Специално създаден за взискателни атлети и хора с активен начин на живот, това е най-добрият източник на протеин за преди лягане.

MusclePharm Casein е обогатен с храносмилателни ензими и пробиотичен бленд - вие си почивате и релаксирате, а протеинът върши точно това, което желаете – възстановява и изгражда мускулната тъкан.

  • Тренирайте тежко, възстановявайте се бързо и получете резултатите, които желаете!

Казеинът е млечен протеин и е главен виновник за 80% от протеинното съдържание на кравето мляко. Съдържа много аминокиселини, както суроватъчния протеин. Този набор от аминокиселини, който се съдържа в казеина , е почти изцяло от есенциални (които не се произвеждат от тялото в достатъчни количества) такива, а точно те подпомагат протеиновия синтез.

Когато се приеме, казеинът става на гел в стомаха. По този начин забавя изпразването на стомаха, което от своя страна забавя скоростта, с която аминокиселините се абсорбират от кръвта. С други думи, казеина се храносмила по-бавно.По този начин се забавя и горенето на аминокиселини. Протеиновият синтез се забавя съвсем малко, но се удължава като период на действие. С това, казеина става перфектният суплемент, който да приемете преди да си легнете или когато знаете, че дълъг период от време няма да можете да „презаредите“ с протеин.

Суровината използвана в MusclePharm Casein е 100% Мицеларен казеин - най-ефективната сред казеиновите протеини. Винаги избирайте мицеларен казеин. Някои казеинови хранителни добавки съдържат калциев казеинат, който е денатурирана форма на казеин и не толкова лесно се усвоява като мицеларния казеин.

Ако търсите бавно усвояващ се протеин с високо качество и ефективност - MusclePharm Casein е Вашият избор.

Добавените храносмилателни ензими и пробиотици в MusclePharm Casein, със своите 60мг във всяка доза, допълнително помагат на храносмилателният тракт за пълноценното разграждане и усвояване на протеина. Така Вие ще спите спокойно, без тежест и проблеми със стомаха, а протеинът ще изгражда и подхранва Вашите мускули през цялата нощ.

CASEIN by MusclePharm

Начин на употреба :

Смесете една мерителна лъжичка 30 гр.с около 300-350мл вода, мляко или плодов сок. Приемайте MusclePharm Casein преди лягане и/или преди основните хранения, когато имате нужда от бавно усвояващ се протеин.

Изпробвайте го и ще се радваме да дадете своето мнение в „Отзиви на клиентите“!

Muscle Pharm Casein 46 дози - Revita.bg

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

MusclePharm Casein 3 lbs

MusclePharm Casein 3 lbs

Тренирайте тежко, възстановявайте се бързо и получете резултатите, които желаете!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!