MuscleMeds Carnivor Raging Bull

MM37

Musclemeds

Carnivor Raging Bull на фирмата MuscleMeds.

Повече детайли

33,15 лв

51,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Предимства:

 
>Отличен аминокиселинен профил
>Стимулира растежа на мускулна маса
>Осигурява допълнителна енергия
>Висока доза креатин и BCAA
>Без лактоза 
>0 гр мазнини, холестерол и захар
>125 мг кофеин 
 
 
Carnivor Raging Bull съдържа висококачествен телешки протеин изолат, като доставя около 350% повече аминокиселини в сравнение с телешка пържола. Благодарение на ненадминатия аминокиселинен профил, този продукт осигурява на мускулите важни хранителни вещества, необходими за интензивен растеж и развитие. 
 
Специалната Anabolic Nitrogen Retention Technology (ANRT) система възстановява аминокиселините и наутрализира вредните амонячни съединения. Въпреки, че протеинът е от решаващо значение за растежа на мускулна тъкан, азотни отпадъчни продукти, като амоняк могат да спрат неговото действие и да попречат на развитието на мускулите. Системата ANRT е специално проектирана, за да се справи с натрупването на токсичните отпадъци. Тя съдържа съставки, които съдействат за задържане на азотните нива , включително глутамин - алфа - кетоглутарат , орнитин - алфа – кетоглутарат, алфа - кетоглутарат и алфа – кетоизокапроат. Високите нива на азот са предпоставка за увеличаване на силата и издръжливостта, насърчаване на мускулния растеж и подобряване на спортните постижения.
 
Carnivor Raging Bull се отличава с висока концентрация на креатин, т.к. говеждото е един от най-добрите естествени източници на тази ценна съставка. Креатин увеличава обема на клетките, осигурява експлозивна сила и стимулира растежа на мускулна маса.
 
Формулата е обогатена с незаменими верижно-разклонени аминокислеини BCAA, които подобряват синтеза на протеин и защитават мускулната тъкан от разпадане. Те съдействат за поддържане на положителен азотен баланс, подпомагат възстановяването и забавят появата на мускулна умора. Добавеният кофеин осигурява мощен прилив на енергия за допълнителна издръжливост по време на тренировки.
 
Препоръчителен дневен прием: Смесете 1 мерителна лъжичка със 180-250 мл студена вода.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

MuscleMeds Carnivor Raging Bull

MuscleMeds Carnivor Raging Bull

Carnivor Raging Bull на фирмата MuscleMeds.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!