Olimp Twister Fudge 24 barsX60gr.

olimp61

OLIMP

Невероятен протеинов бар, с богато съдържание на протеин, балансирано количество въглехидрати и добавени есенциални мастни киселини.

Повече детайли

96,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Представяме: ТУИСТЪР ™!

Бар, който е с високо съдържание на протеин, в най-различни фантастични вкусове!

Винаги в рамките на обхват - по време на работа, в движение, съществен елемент в сака за фитнес!

Спрете да се притеснявате за вашето възстановяване, осигурете си стабилно снабдяване с най-високо качествен протеин и в същото време се насладите на невероятен вкус.

Внимателно избраната формула, която осигурява 18 грама протеин във всеки вкуесн бар, 60% от която е от изключителен Micellar Casein, с помоща на който ще поддържате високи нива на амино киселини за дълги периоди. В допълнение, 30% от бара съдържа суроватъчен протеин концентрат.

Идеалното количество на въглехидрати прави Twister идеален за вашето следтренировъчно възстановяване!

ТУИСТЪР ™

Това е идеалното решение за хранене, които се предлага като вкусен и здравословен бар. Тя предоставя  градивните елементи и енергия, които са от съществено значение за ежедневната ви диета. Този уникален бар е създаден за вас и вашите хранителни нужди. Научно разработена формула съдържаща всичко, което е от съществено значение за здравето, видът и формата ви в съчетание с невероятно усещане за усещане за вкус.

ТУИСТЪР ™ е безспорно най-вкусният продукт в своя клас, въз основа на най-високо качество хранителни вещества, които са от съществено значение за здравословното хранене.

ТУИСТЪР ™ съдържа само най-високо качествени съставкит, в комбинация в оптимални диетични пропорции.

ТУИСТЪР ™ е с високо съдържание на протеин, така че тя доставя всички незаменими аминокиселини. Те са градивните елементи, които изграждат тялото -мускулите,кожата вътрешните органи, косата и ноктите. Ежедневните физически натоварвания ви изтощават и се нуждаете от  ТУИСТЪР бар, който ще ви възстанови.
Иновационната формула на ТУИСТЪР бар ™  съдържа толкова, колкото 30% от най-добрите протеини, от което съставлява 60% казеин. Този специфичен протеин се разгражда бавно, осигурявайки продължителна доставка на аминокиселини в продължение на няколко часа. Той е изключително ценен източник на протеин, осигурява перфектна защита срещу катаболните  процеси, които се засилват по време и след усилена физическа активност.

Суроватъчният протеин, който се съдържа в  този протеинов бар е особено ваежно след физическа активност, когато това е от жизненоважно значение за попълване на аминокиселините, изгубени в резултат на физически упражнения. Уникалната протеинова матрица е допълнена със соеви протеини - най-добрите в света. Те са богати на сапонини, фитостероли и изофлавони, които са изключително активни съединения, които имат положителен ефект върху тялото. Те са особено полезни за жените, тъй като те подобряват скелетната минерализация система, оказва положително влияние върху женския хормонален метаболизъм и кръвоносна система. Соевият протеини също са перфектни за диетата на всеки, който е физически активен и иска да се запази своята мускулна маса.

Комбинацията от три протеинови източници, с постепенно усвояване, прави
ТУИСТЪР ™ изключително ефективен и важен за мускулният растеж и възсановяване на вашето тяло.

ТУИСТЪР ™ е източник на енергия. Той съдържа точното количество въглехидрати, което ви е необходимо след физическо. Също така е обогатен с незаменими полиненаситени мастни киселини: омега-6 и линолова киселина.

Омега-6 мастни киселини подпомагат здравословното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата системи. 
ТУИСТЪР ™ е отлична и здравословна алтернатива на други барове, които са с високо съдържание на "празни калории", токсични транс мазнини и захар.

Пробвайте този невероятен протеинов бар от Olimp и ще останете очаровани-вие и вашите мускули!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Olimp Twister Fudge 24 barsX60gr.

Olimp Twister Fudge 24 barsX60gr.

Невероятен протеинов бар, с богато съдържание на протеин, балансирано количество въглехидрати и добавени есенциални мастни киселини.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!