Multipower Ultimate 50% PROTEIN Pack 20X100gr.

MULTIPOWER

100 грамово блокче с високо съдържание на протеин и допълнителен глицерин.

Повече детайли

140,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло100.00 gr

50%Протеинов десерт

100 грамово блокче с високо съдържание на протеин и допълнителен глицерин

Не винаги е възможно приемането на висококачествен протеин в достатъчно количество. След дългогодишни разработки обаче успяхме да произведем 50%-ов протеин под формата на вкусно блокче, “50%  Protein pack”.

Тези 50 грама протеин съдържащи се в 50%  Protein pack с право могат да се нарекат   „ От особена стойност”  тъй като тук са събрани три протеинови източника: Млечен протеин изолат, суроватъчен протеин и казеин. 10% истински въглехидрати и оптималните 7,5% за 100гр. блокче мазнини.

Съдържащият се в него млечно-протеинов изолат не само има максимално съдържание на протеини (Изолат: 90% протеин в сухата маса) и максимална биологична валентност. Той има и предимства в сравнение с блокчетата с високо съдържание на протеин от суроватка, защото млечният протеин се поема по-бавно от тялото и по този начин за по-дълъг период доставя изграждащи съставки за мускулатурата. Това е от значение при междинното хранене, тъй като иначе протеинът не се използва като изграждаща съставка, а като източник на енергия. Типичната отпадналост през първите дни, когато има недостиг на въглехидрати, може да се избегне с помощта на глицериновото съдържание.

Задачата

- задоволяване на повишената необходимост от протеин под вкусна форма.

- много протеин - намалено съдържание на въглехидрати.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Multipower Ultimate 50% PROTEIN Pack 20X100gr.

Multipower Ultimate 50% PROTEIN Pack 20X100gr.

100 грамово блокче с високо съдържание на протеин и допълнителен глицерин.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!