QNT Mega Vitek 30 packs

qnt1

QNT

 Mega-Vitek е разширена формула, съдържаща мултивитамин и хранителни вещества. Прецизно подбран витаминен пак подобряващ в пъти вашето възстановяване.

Повече детайли

55,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка30 pack

 MEGA VITEK представлява уникален комплексен продукт, който ще задоволи нуждите дори на най-сериозния атлет. 

 В един пакет (1 доза) от формулата на MEGA VITEK са включени 3288 мг активни съставки, прецизно дозирани и отлично съобразени с всички специфични нужди на спортуващия човек.

 

 Нека хвърлим поглед отблизо:

  •  Vitamins & Minerals - Витамини и Минерали - по-голямата сива капсула покрива 100% от дневните нужди на организма за витамини и минерали. 

 Витамините и минералите, наричани още микронутриенти са в основата на всеки биологичен процес, протичащ в организма и са отговорни са правилното му функциониране. В спорта, микронутриентите трябва да бъдат в основата на всеки суплементарен режим. 

 

 Аминокиселините са основните градивни блокчета на белтъчните структури, участват в пройзводството на редица ензими и са ключов фактор за поддържането на положителен азотен баланс. 

 

  • Calcium & Magnesium - Калций и Магнезий - Ние знаем, колко важни са тези 2 макроминерала за постигането на високи спортни резултати. По-голямата бяла таблетка съдържа допълнителна доза Калций и Магнезий в прецизно съотношение, съобразено със завишените нужди на активните спортисти.
  

 Иновативната технология, гарантира повишено усвояване на Креатин, екстремен мускулен растеж, огромен прираст на сила и драстично скъсяване на времето за възстановяване, всичко това без нуждата от огромен прием на въглехидрати, без стомашни проблеми и нежелана водна задръжка.

 

 HMB - Хидроксиметилбутират представлява метаболит на една от трите верижно-разклонени аминокиселини - BCAA's - Левцин - Leucine. Приблизително 5% от приетия Левцин се преобразува до HMB - Хидроксиметилбутират в организма. Изследванията сочат, че HMB е значително по-потентен грам за грам от самия Левцин, по своите анти-катаболни способности.

 

 Начин на прием: Приемайте 1 пакет (1 доза) MEGA VITEK дневно, сутрин със закуската. В периоди на сериозни физически натоварвания  и подготовка за спортни състазания, от QNTсъветваме да приемате 2 пакета (2 дози) MEGA VITEK дневно - сутрин със закуската и веднага след тренировка.

 

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Mega Vitek 30 packs

QNT Mega Vitek 30 packs

 Mega-Vitek е разширена формула, съдържаща мултивитамин и хранителни вещества. Прецизно подбран витаминен пак подобряващ в пъти вашето възстановяване.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!