USP Labs PowerFull 90 caps

usp10

USP LABS

Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза!

Повече детайли

61,75 лв

95,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули

Без съмнение сте се нагледали на продукти, които твърдят, че ускоряват хормона на растежа. Обещават ви света, но вие знаете, че са пълен боклук!
PowerFULL е нещо различно, защото наистина работи!

 • Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза!
 • Чувствително увеличава производството на естествен тестостерон с най-малко 53%!
 • Подобрява съня ви изключително много.
 • Чувствително повишава издръжливостта.
 • Дори по-малко сън от преди ви е достатъчен, за да се чувствате добре!
 • Подобрява кожата ви чрез регенериране - за разлика от прохормоните и стероидите, които я убиват. PowerFULL ще направи тена на кожата ви по-привлекателен - още едно доказателство, че произвеждате голямо количество хормон на растежа!
 • Подобрява кръвообръщението.
 • Помага да възстановите естествената продукция на хормон на растежа след цикъл със стероиди или прохормони.
 • Много сериозно подобрява връзката мозък/мускул - чрез увеличаването количеството допамин. Допаминовите неврони в мозъка се активират, а това е изключително важно за нормалното движение и опорно-двигателната система като цяло. Подобрява двигателните възможности на атлетите и увеличава силата при тренировки с тежести.

Кое прави PowerFULL толкова добър продукт?
Преди години една сложна дума навлезе ударно в бодибилдинга, носейки със себе си много обещания. Зад нея стояха много научни доказателства. Тази сложна дума беше L-Dopa. Както може би знаете, L-Dopa никога не можеше да покаже научните си постижения в реалния свят. Поради една причина: L-Dopa не успяваше да премине бариерата от кръв в мозъка...той се абсорбираше от нея и всички надежди за увеличена продукция на хормон на растежа бяха изгубени. Този проблем трябваше да бъде преодолян, за да може мозъкът да преобразува L-Dopa в допамин и така да се увеличи нивото на хормон на растежа. Ние в USP знаехме, че трябва да преодолеем тази пречка чрез произвеждане бионалична форма на L-Dopa, която може да премине бариерата и да помогне на бодибилдърите по света да увеличат нивото на естествения си хормон на растежа, производството на естествен тестостерон, изграждането на мускули, свалянето на мазнини и здравия сън.
Ще бъдете доволни, когато чуете, че сме успели! Но ние премахнахме частта с L-Dopa изцяло и открихме нова подобна съставка, която е готова да бъде използвана от тялото ви. Тя се нарича 1-C и е тук, за да разтърси представите ви! 1-C или 1-карбокси-2-амино-3-пиробензол (3,4 диол), е много близка по вид до L-Dopa. В миналото много суплементи считаха L-Dopa за новата революция в индустрията, но се провалиха тотално. След проучване в Индия беше установено, че 1-C (натурална алтернатива на L-Dopa) увеличава нивото на хормон на растежа чрез естествено покачване нивото на допамин.
Това означава, че...
1-C напълно преминава кръвната бариера в мозъка и изстрелва производството на хормон на растежа с 221% нагоре само с една доза!
Знаем какво си мислите... "Суплементите за увеличаване хормона на растеж са се доказали като най-неефективните в индустрията. Опитвал съм ги и знам колко безсмислени са!" Както споменахме по-рано, ще се съгласим с вас. И ние сме били подвеждани многократно от продукти, за които се твърдеше, че увеличават нивото на хормон на растежа. Но PowerFULL го прави и вие ще го почувствате. Никой друг продукт не може да се похвали с това.

От PowerFULL има толкова много ползи, че е невъзможно той да бъде ограничен в една категория. Той е нещо повече от продукт за увеличаване нивото на хормона на растеж. Той е повече и от тестостеронен буустер. Той е повече от хапчета за по-добър сън.

Според хора, които реално са го ползвали, PowerFULL може да ви помогне да постигнете едно или всичко от следните неща:

 • Феноменално използване на млечна киселина
 • Увеличаване на мускулната маса
 • Увеличаване на силата
 • Подобряване на физическата издръжливост
 • Подобряване възстановяване от тренировка
 • Намаляване на умората чрез използването на млечна киселина
 • Увеличаване способността да издържате на натоварване

Страхотни ползи, които получавате само от един продукт!
Powerfull - USP Labs Powerfull - USPlabs Powerfull - USP Powerfull

Начин на употреба:

Приемайте 1 капсула преди лягане през първите 3 дни, постепено можете да увеличите най-много да 5 капсули. Не консумирайте повече от 5 грама въглехидрати в рамките на 60 минути след PowerFULL.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

USP Labs PowerFull 90 caps

USP Labs PowerFull 90 caps

Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза!

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!