Universal Animal PM 30 packs

uni57

Universal Animal Series

Продукта Аnimal PM на Universal е идеалният продукт за екстремно покачване на сила и мускулна маса.

Повече детайли

77,00 лв

110,00 лв

-30%

Добавяне към списъка с желания

Аnimal PM на Universal е идеалният продукт за екстремно покачване на сила и мускулна маса.

Вие не растате в залата? Вие не ставет голям, когато тренирате? Това е защото мускулът расте, когато сте в почивка, когато се възстановя. И нищо не е по-добро от времето за сън. И нито един суплемент не е по-добър от Animal PM!

animal-pm-top-bg

Тренировка, хранене и добавки са предмет на многобройни томове, списания, технически дискусии и научни изследвания, всеки със собствените си гуру идеи и практики. Без съмнение те са от изключителна важност за културизма като начин на живот, но нито един от тях не е последната дума.

Почивка и възстановяване. Сериозни тренировки ви оставят изтощен и както сме се обедили през годините добавките играят важна роля за ускоряване на изцелението. В този токсичен свят храната не стига, ето защо е нужно да се приемат суплементи.

Ако не можете да спите добре и не увеличите лечебните възможности, никога няма да построите физиката, които желаете. Можете да тренирате като маниак, но растежа се случва извън залата. Времето на сън е равно на времето на растене. С най-натоварените графици като работа, семейство, тренировки и пътуване - първото нещо, което оствяте на страна е достатъчното сън. Това е неприемлив факта.

Проблема е, някои от нас живеят в един перфектен свят, водейки утопично съществуване, предпоставка за оптимизиране на растежа ни като културисти

Ресурсите, независимо дали са парични или почасово, са ограничени. Като такива ние трябва да получим всичко, което можем, за да достигнем тези от Първия тип хора. Ако можем да спим само по 6ч, то това трябва да бъдата най-добрите за нас 6ч, най-пълзотворните. Ето защото се нуждаем от Animal PM.

Той е стремеж за оптимизиране на почивката, за насърчаване на максимално възстановяване, от което се нуждаят Голямите момчета. Онези, които прекрачват тънката линия между тренировка, интензивност и лудост. За тях няма елемент на възстановяване. За тях има ANIMAL PM.

Натоварени с релаксация и подобрители на съня, имунната система, от съществено значение аминокиселини и патентовани средства за възстановяване, една опаковка от Animal PM, взета преди лягане, доставя мощна доза на хранителни вещества, предназначени за изграждане на мускулите по време на сън. Насърчаване на спокойствие, по-дълбок сън, повишен белтъчен синтез и здрава имунна функция, Animal PM формулата има за цел да направи по-ефективен вашия сън. За да се намали възпалението и да генерира растеж през часовете за почивка и отдих - това е изричното намерение на Animal PM.

Всичко на всичко, Animal PM е най-добрия продукт за сън на пазара. Това не е продукт за по време на почивка. Той не е анти-катаболна добавка. Това не е бустер на GH. Той не е имунна добавка. Това не е продукт за възстановяване. Това е продукт за твърди спортисти, твърдо трениращи. Добавяне на Animal PM към нощния си репертоар води до нови резултати в залата.

Почивка, възстановяване и растеж, с Animal PM!

391

Начин на употреба:
Вземи една опаковка 30-45 минути преди лягане. За най-добри резултати - на празен стомах. Ако използвате нощен протеин, приемай го 30 минути преди приема на Animal PM. Този продукти може да се съчетае с абослютно всеки друг от серията на ANIMAL.
Препоръчваме приема на Animal PM с Animal Pak или Animal Nitro, за да може да се увеличи способността на организма Ви да се възстановя и расте. Вземете Пак с закуската, Нитро непосредствено след тренировка и Animal PM преди лягане.

Това не е заместител на основното ядене. Не е лекарствено средство.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Universal Animal PM 30 packs

Universal Animal PM 30 packs

Продукта Аnimal PM на Universal е идеалният продукт за екстремно покачване на сила и мускулна маса.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!