CONTROLLED LABS - BLUE GROWTH - 150 tabs

cl002

Controlled Labs

Blue Growth от Controlled Labs е мощен естествен стимулатор за отделянето на хормон на растежа!

Повече детайли

70,00 лв

100,00 лв

-30%

Добавяне към списъка с желания

Blue Growth от Controlled Labs е мощен естествен стимулатор за отделянето на хормон на растежа!

Blue Growth е продукт, в който е овладяно действието на няколко силни билки стимулиращи секрецията на хормона на растежа.
Наред с това те са предпазливо комбинирани с няколко други компонента, чието основно действие е подобряването на съня, друг силен фактор за възстановяването и покачването на мускулна маса. Единственията продукт от тази величина, която може да покачи по безвреден начин нивата на хормона на растежа е Blue Growth.

Blue Growth ще ви помогне не само да увеличите цялостното си представяне в тренировките, но ще оптимизира вашият сън, възстановяване и сексуална издръжливост!
Продуктът на Controlled Labs успешно комбинира няколко съставки, всяка от които има своето специфично действие:

Safed Musli (Chlorophytum Borivilianum) - традиционно се използва в аюрведическата медицина, като вещество повишаващи либидото.
Основните действащи вещества в билката са така наречените сапунини, които имат силно терапевтично действие. Сапонините също така въздействат върху тестостерона, оставяйки следи от стигмастерол и хекогенин. И двете вещества въздействат върху покачването на мускулна маса и възстановяването.

Мукуна, Кавча (Mucuna Pruriens) - Кавча е увивно растение, което съдържа L-dopa, и се използва от стотици години в Индия при Паркинсон.
L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания сочат, че Кавча влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка. Допаминът играе главна роля за това да се чувстваш активен и млад; за постигане на увереност и мотивация, точно това което очаквате от Blue Growth!

Глицерофосфохолинът - GPC или alpha-GPC - е вещество, от което се образува глицерол-три-фосфат и холин.
Приемайки GPC се увеличават нивата на холина, увеличавайки холина, увеличавате и нивото на ацетилхолина.

Л-Теанин (L-Theanine) - способства за намаляване на психическия и физическия стрес.
Има ясно изразено успокояващо действие, както и подобрява познавателната функция и настроението. Теанин (Theanine) увеличава нивата на серотонин, допамин и GABA в мозъка.

Л-Карнитинът (L-Carnitine) има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност.
Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях - GlycoCarn (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура. GlycoCarn е форма на Л-Карнитин, която е важна част от състава на Blue Growth.

Тя има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване.

GlycoCarn повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF.
GlycoCarn повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.

Camellia Synesis
Източник на полифеноли и зелен чай, силно антиоксидантно действие, подобрява сърдечната дейност и успокоява.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

CONTROLLED LABS - BLUE GROWTH - 150 tabs

CONTROLLED LABS - BLUE GROWTH - 150 tabs

Blue Growth от Controlled Labs е мощен естествен стимулатор за отделянето на хормон на растежа!

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!