WEIDER ZMA + L THEANINE 90caps.

weider26

WEIDER

Подобряване на хормоналния профил Подобряване на възстановяването на мускулите Повишава нивата на анаболните хормони, увеличавайки силата и мускулното възстановяване.

Повече детайли

50,40 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули
  • Подобряване на хормоналния профил
  • Подобряване на възстановяването на мускулите
  • Повишава нивата на анаболните хормони, увеличавайки силата и мускулното възстановяване.
WEIDER NUTRITION разработиха уникален продукт на пазара: ZMA + L-Теанин. Научните изследвания показват, че при тежки тренировки ZMA се свързва с подобряване на анаболния хормоналния профил и мускулната работа. Изследването, проведено с професионални спортисти показа, че включването на ZMA към диетата повишава нивата на свободния тестостерон с около 33,5% и нивата на IGF-I с около 3,5%.Тестостерон: това е най-важният хормон при бодибилдинга, защото повишава метаболизма и мускулния растеж, намалява мазнините, бързо възстановява, увеличава силата и изчиства мускулите.IGF-I: се секретира основно от хипофизната жлеза, като отговаря за множество анаболни дейности и за получаване на енергия от разграждането на храната. Играе ключова роля за мускулното възстановяване и растеж. Към ZMA е добавен L-Теанин, за да се подобри мускулното възстановяване.L-Теанин: това е натурална аминокиселина от зеления чай, която отпуска и прави почивката по-ефикасна, като елеминира вторичните ефекти от термогенните стимуланти (кофеин, ефедрин и т.н.). Изследванията доказват нейната ефикасност като предшественик на невротрансмитера GAВA (гама-амино-бутирова-киселина), понижавайки ефекта на невротрансмитерите, произвеждащи възбуда. Дългият и приятен сън е тайната на максимизиране на анаболния процес.
Стойности на хранителните добавкиЗа капсулаЗа 3 капсули
Магнезий/от Магнезиев аспартат/150 мг.450 мг.
Цинк/от Цинк Монометионин аспартат10 мг.30 мг.
Витамин В6/Пиридоксин Хидрохлорид/3.5 мг.10.5 мг.
L-Tеанин50 мг.150 мг.
Препоръчител прием: 3 капсули дневно като хранителна добавка, за препоръчване на празен стомах преди лягане.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

WEIDER ZMA + L THEANINE 90caps.

WEIDER ZMA + L THEANINE 90caps.

Подобряване на хормоналния профил Подобряване на възстановяването на мускулите Повишава нивата на анаболните хормони, увеличавайки силата и мускулното възстановяване.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!