Multipower TRIBULUS TERRESTRIS 120caps.

multipower18

MULTIPOWER

Трибулус Терестрис – Натурален тестостеронен ускорител

Повече детайли

46,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка120 капсули

Всички Трибулус терестрис представляват естествен билков екстракт, използван от столетия в Ориента като лечебно средство и билков тоник. Беше демонстрирано, че енергията от екстракта, извлечен както от корените, така и от плодовете на това растение, са източници на голямо разнообразие от химически субстанции като фотостероиди, флавоноиди, алаклоиди и гликозиди. Тези активни субстанции имат стимулиращ ефект върху имунната, сексуалната и половата системи, подобрявайки в същото време производителността на мускулната маса, и увеличавайки енергийното ниво, като при това получените резултати са трайни. Пречиства черния дроб. Черният дроб синтезира много хормони с помоща на холестерола. В този случай растението трибулус въздейства непосредствено върху съставките на холестерола. Едно от най-важните свойства на продукта е, че той разгражда холестерола и мазнините, които подтикват нормалните функции на черния дроб. Холестеролът и мазнините се превръщат в хормони и енергия. Предимства за атлетите: способността на Трибулус да поддържа по естествен начин нивата на тестостерона е от голямо значение за енергията на атлетите, и играе ключова роля в анаболитичния процес

   Всяка капсула съдържа 650 мгр. екстракт от билката Бабини Зъби

Тестостерона е най-важния хормон за хората, които искат да увеличат силата и обема на своите мускули. Активните съставки на Трибулус Терестрис – фитостероли, флавониди, алкалоиди и глюкозиди.

 TribulusTerrestris е билка която работи като естествен стимулант на тестостерона и либидото. По този начин нараства имунитета, сексуалните и репродуктивните сили, стимулира се растежа на мускулите, тяхната здравина и издържливост.

И всичко това е напълно безопасно за вашето здраве. Няма проявени токсичност и  отрицателни странични ефекти върху нервната, сърдечно-съдовата системи. 

Да не се консумира от деца под 12 години и бременни !

Продукта е добавка към храната а не неин заместител !

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Multipower TRIBULUS TERRESTRIS 120caps.

Multipower TRIBULUS TERRESTRIS 120caps.

Трибулус Терестрис – Натурален тестостеронен ускорител

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!