Universal Animal M-Stack 21 packs

uni3

Universal Animal Series

Това е продължението на Animal Stack-доста добре познатият суплемент от близкото минало. Той беше забранен заради свойте анаболни съставки които влияеха върху потентността.

Повече детайли

84,70 лв

121,00 лв

-30%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка21 pack
  • Натурално увеличава собственото производство на тестостерон

Приеми го, ти си класически"hardgainer". Сега трябва да си „скъсаш задника”, трябва да тренираш два пъти по-здраво и да се храниш двапъти повече,само, за да подобриш така трудно изградените мускули.

За теб е формулиран изцяло новият Animal M-Stak!

Animal M-Stak е клинично тестван буустър с анаболни свойства, който засилва протеиновия синтез, задържа позитивния нитрогенен баланс и отделя повече хранителни вещества за чист мускулен разтеж. Намалява мускулния катаболизъм и стимулира хормоните за да се създаде оптимална среда за анаболните процеси в тялото.

Сега с нови и още по-мощени: Natural Flavone / Sterone комплекс (включително ново Turkesterone), антикатаболния амино комплекс (богат на левцин), анаболен адаптоген комплекс, инсулинът засилващ комплекс (включително colosolic acid и 4 -hydroxyisoleucine), енергиен комплекс (както при Animal Pump, всички стимуланти са в една червена капсула за удобство и гъвкавост) и нов M-Factor комплекс(с dihyroxybergmottin), изцяло новият Animal M-Stak блокира преобразуването на тестостерон в естроген и осигурява така необходимите витамини и минерали на тялото.

164

Начин на употреба:

По един пакет всеки ден. В деня на тренировка 45 минути преди нея. В почивните дни: вземете сутрин или в ранният следобяд. За максимални резултати взимайте 3 седмици и 1 почивайте.

ВНИМАНИЕ:
Този продукт съдържа арометен и фитоекзистеронов комплекс за максимално предоставяне на допълнителна енергия и увеличаване на мускулната маса. Моля консултирайте се с вашия личен съветник/доктор/ преди употребата му. Да не се използва от бременни или кърмачки. Ако вие сте имали заболяване или сега имате моля консултирайте се с лекар преди употребата му. Намалете приема или го спрете, ако чувствате напрежение и нервност, липса на спане, загуба на апетит или гадене. Да не се използва от лица под 18г. Пазете от деца.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Universal Animal M-Stack 21 packs

Universal Animal M-Stack 21 packs

Това е продължението на Animal Stack-доста добре познатият суплемент от близкото минало. Той беше забранен заради свойте анаболни съставки които влияеха върху потентността.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!