Universal Animal Test 21 packs

uni9

Universal Animal Series

Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент!

Повече детайли

220,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка21 pack
  • Засилва протеиновия синтез
  • Покачване на тестостерона
  • Най-мощният легален суплемент!
  • Плътност, маса и сила

Animal Test е най-добрият, мощен, натурален и безопасен тестостеронен буустър на пазара, който ще ви осигури максимална анаболна среда и мускулна хипертрофия. 

animal-test-top-bg

Animal Test е комбинация от изцяло естествени природни съставки, който правят уникално съчетание от синергистичните си функции, като получавате възможно най-силната възможна формула.

Animal Test на Universal e най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент!
Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test.
Pro-Androgen, която е съставка в този продукт, има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни анти-естрогенни формули, които да образуват анаболен ефект в организма.
В превод това означава: Експлозивна енергия и чиста мускулна маса. Със свойте съставки е първата по рода си мощна формула. За да може да се получи най-добра обработка на тестостерона, Animal Test използва анти-естрогенни включващи антиоксиданти като Rans Reservatrol с 3',5,7-Trihydroxy-4'-methoxyflavone (Hesperetin) и Agaricus Bisporus.
Тези съставки блокират циркулацията на естрогена или самия той, който може да се получи от прекалено количество тестостерон.
Последната съставка Arachidonic Acid (AA) увеличава чувствителноста на андроген рецепторите, с което усилва мускулното възбуждане и предизвиква увеличението на силата и размерите.
Всичко това е събрано в един продукт Animal test – първи по рода си предизвикващ мускулно нарастване и „избухващо” ниво на енергия.

157
Начин на употреба:
Приемайте по един пак всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни, приемайте пака с предтренировъчното хранене. При прием на Animal Test увеличете дневния калориен прием както и този на протеина. За пълен цикъл са нужни две кутий.
* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Universal Animal Test 21 packs

Universal Animal Test 21 packs

Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!