ALLmax ZMA 90caps.

AM20

ALL MAX Nutrition

ZMA оказва незаменима подкрепа на способността на организма да произвежда тестостерон и може да помогне за увеличаване силата.

Повече детайли

40,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули

Продукта ZMA на ALLmax е хранителна добавка, спомагаща за:

• Да повдигнете значително нивата на тестостерон

• увеличавате силата

• помага на мускулите да останат в анаболните зони

• насърчава релаксацията на мускулите

ZMA е продукт, създаден изцяло от естествени минерали за мускулна подкрепа и съдържащ анаболна формула, съдържаща висока биологична стойност на цинк, магнезиев аспартат и витамин В6.

Комбинацията от цинк и магнезий в ALLMAX ZMA работи съвместно, за да се увеличи силата на мускулите и може да осигури мускулна релаксация, за да се улесни засиленото възстановяване от обучението. Витамин В6 е добавен в комплекса заради способността си да повишава абсорбцията и бионаличността на цинк и магнезий.Някои от най-често задаваните въпроси за този продукт са:

1. Какво е ZMA?

Цинкът е нужен на тялото за редица важни ензими също и играе важна роля в много биологични процеси. Много внимание е вложено в този минерал за неговата роля в имунната система. При хората най-високата концентрация на цинк се намира в черния дроб, панкреаса, бъбреците, костите и мускулите.Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

2. По какъв начин всяка една от съставките в ALLMAX ZMA работи?

Синхронизирането на тези хранителни вещества заедно увеличава нивата на тестостерон:

Цинк (цинк монометионин) - е анаболен минерал, който стимулира производството на хормонът на растежа тестостерон, който може да помогне за увеличаване на мускулната сила и размери. Цинкът може също така да намали натрупването на млечна киселина в мускулите, което позволява да тренирате по-дълго и трудно.

Магнезий (като магнезиев аспартат) - този минерал помага да се увеличи силата и насърчава релаксация. Той е отговорен за транспортирането на кислород към мускулите.

Много спортисти са с дефицит на цинк и магнезий, поради начина им на хранене и количеството на стрес. ALLMAX ZMA дава на тялото оптимални количества от тези основни минерали, за да осигури увеличаване на мускулната сила.

Витамин В6 (пиридоксин HCl) - добавянето на В6 ZMA комплекс насърчава ефективното усвояване на цинк и магнезий.3. Как ALLMAX ZMA ще ми помогне във фитнеса?

ZMA оказва незаменима подкрепа на способността на организма да произвежда тестостерон и може да помогне за увеличаване силата.

ZMA_hranitelni_dobavki_Megazob4. Кой може да използва ALLMAX ZMA?

ZMA е естествена добавка. Естествено съставките могат да бъдат намерени в ежедневните ни източници на храна.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ALLmax ZMA 90caps.

ALLmax ZMA 90caps.

ZMA оказва незаменима подкрепа на способността на организма да произвежда тестостерон и може да помогне за увеличаване силата.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!