Olimp T-100 120caps.

olimp96

OLIMP

Новата ера на тестостероновите бустери започна с T-100

Повече детайли

85,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка120 капсули

Продукта Т-100 на Olimp има състав, който се характеризира с абсолютно съгласуване между действията на много активни съставки, групирани в пет формули:

ANDRO SHOCK- пряко въздействие върху рецепторите на Лайдиговите клетки в тестисите (ефект, подобен на лутеинизиращия хормон - LH), с цел засилване на секрецията на тестостерон в тестисите.

GONADOTROPIC IMPACT чрез въздействие върху хипофизната жлеза, се засилва производството на лутеинизиращ хормон (LH), който от своя страна стимулира тестисите да произвеждат тестостерон.

Antiestro_GEN Formula- ароматазните инхибитори намаляват преобразуването на тестостерона в естроген, а с това и нежеланите ефекти от действието на този женски хормон. В същото време превръщането на тестостерона в дихидротестостерон (ДХТ) е спряно.

T-100 - по естествен начин ще премахне мазнините и ще добави "чисти мускули".

NO RUSH – увеличава притока на кръв към мускулите, съществено ускорява и подобрява качеството на ерекцията. Ето защо това е продукт за мъже, а не за момчета.

PRO_Activation Blend-повишено ниво на енергия и жизненост.

Стабилност и сигурност на действие

Съставът на Т-100 се основава изключително на естествени растителни екстракти, минерални вещества, витамини и техните производни.

Крайният ефект от T-100 ще отговори на очакванията не само на най-запалените посетителите на фитнес, но ще бъде също така очевидно, повратна точка за подобряване на комфорта на живот за над 40 годишни мъже, при които е налице забележимо намаляване на либидото, силата, мускулната маса и жизнената енергия, причинени от намаляването на нивото на тестостерон.

Предназначение:

За повишаване на чистата мускулна маса и сила, посредством естествено повишаване на тестостерона.

Доза: 1 капсула

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Внимание: Продуктът не е подходящ за деца, младежи, бременни и кърмещи жени!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Olimp T-100 120caps.

Olimp T-100 120caps.

Новата ера на тестостероновите бустери започна с T-100

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!