Pure Nutrition Tribulus Terrestris 1000 mg 100 tabs

PN19

Pure Nutrition

Полезните свойства на Tribulus Terrestris са познати на знахарите и билколечителите от векове, а в последните десетилетия Tribulus Terrestris се утвърждава като един от водещите суплементи на пазара за спортисти.

Повече детайли

39,90 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули
  • Минимун 45% съдържание на сапонини
  • Повишаване нивата на тестостерон
  • Увеличаване сексуалното желание и либидото
  • Покачване на чиста мускулна маса и дефиниция
  • Оптимизирани енергийни нива и хормонален баланс

Продукта Tribulus Terrestris на марката за хранителни добавки Pure е билка, известна още с името Бабини Зъби. Полезните свойства на Tribulus Terrestris са познати на знахарите и билколечителите от векове, а в последните десетилетия Tribulus Terrestris се утвърждава като един от водещите суплементи на пазара за спортисти. Тази билка „чудо”, която Pure Nutrition Ви предлага, може да бъде основата на вашия здравословен стак с полезните си свойства за хормоналния баланс или да бъде авангарда, който ще ви помогне да качите чиста и качествена мускулна маса.

Tribulus Terrestrisе мощен тестостеронен стимулатор, който стимулира тялото да синтезира самостоятелно „царят” на хормоните в здравословни граници. За разлика от хормоналните препарати, които вкарват в тялото чиста форма на тестостерон, Tribulus Terrestrisподпомага организма да го синтезира със собствени средства. Билката влияе върху секрецията на лутеинизиращия хормон в мъжките тестиси, който е прекурсор на свободния тестостерон. Целият процес се осъществява в последователност, която е естествена за тялото и няма никакви странични ефекти. Този механизъм се задвижва от специфични растителни вещества, наричани сапонини. Като тестостеронен стимулатор, Tribulus Terrestris спомага за засилване на анаболните процеси в тялото – изграждане на нови тъкани. Освен покачване на мускулна маса, билката спомага за дефинирането и плътността на мускулите, както влияе и вирху силовите постижения.

Tribulus Terrestris има и редица здравословни и лечебни качества за мъжкия организъм. Tribulus Terrestris подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против импотентност и хормонални дисбаланси. Tribulus Terrestris  оказва положителен ефект върху спермогенезата, спомагайки за производството и качеството на семенна течност.

Tribulus Terrestris въздейства цялостно върху тялото, като стимулира неговото възстановяване. Други положителни ефекти на билката са по-качествено наспиване, ускорен метаболизъм, адаптиране към стресови ситуации, цялостно възстановяване след тежки физически натоварвания.

Утвърден през десетилетията, Tribulus Terrestris е една от основните добавки, подходящи за професионални атлети и любители.  Подходящ за комбиниране във всеки един спортен стак, Tribulus Terrestris Ви гарантира покачване на мускулна маса, сила, възстановяване и пълноценен сексуален живот. Вече не е нужно да избирате между железата и своята половинка. А защо не и двете... с пълен капацитет!

Начин на употреба:
Приемайте 2-3 капсули дневно преди или с хранане. Приемайте на отделните капсули минимум през 8 часа.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Pure Nutrition Tribulus Terrestris 1000 mg 100 tabs

Pure Nutrition Tribulus Terrestris 1000 mg 100 tabs

Полезните свойства на Tribulus Terrestris са познати на знахарите и билколечителите от векове, а в последните десетилетия Tribulus Terrestris се утвърждава като един от водещите суплементи на пазара за спортисти.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!