Mutant Test 150 caps

PVL25

Mutant

Никога преди не е била разработвана по-мощна анаболна формула и клинично доказана, че тестостестероновите ви нива ще се изтрелят на най-високото равнище с новия продукт Mutant Test.

Повече детайли

67,50 лв

90,00 лв

-25%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка150 капсули
  • Клинично доказано, че покачва тестостероновите нива с 376%
  • Повдига нивата на тестостерона след 12часа
  • По-бързо повишаване, от който и да е друг препарат до момента
  • Формула, която има само 2 цели - мускулна маса и сила
Никога преди не е била разработвана по-мощна анаболна формула и клинично доказала, че тестостестероновите ви нива ще се изтрелят на най-високото равнище! 
Mutant Test на марката за хранителни добавки PVL съдържа патентовано биоактивно съединение, което работи чрез няколко физиологични пътища за бързо повишаване, дори странно бързо, на мускулна маса и сила. Мутант ТЕСТ е единственият продукт, който предоставя такава изумителна нова съставка, която е доказана.
Няма да чакате дни, седмици или дори месеци, за да си покачите тест нивата - сега можете само до няколко часа!
Мутант ТЕСТ работи чрез двойно действие, за да се увеличи на макс защитата на тестостерона от:
  • инхибиране на ензима ароматаза
  • свеждане до минимум на тестостерона в ДХТ преобразуване (dihydroxytestosterone) - мъжки хормон, свързани с отрицателни андрогенни ефекти.
Чрез инхибиране на ензима ароматаза, Мутант ТЕСТ предотвратява ароматизацията и преобразуването на тестостерона в естроген, намаляване на нежелани странични ефекти като оток и гинекомастия. На второ място, Мутант ТЕСТ се бори да защитите тестостерона чрез инхибиране на 5?-редуктаза ензим, отговорен за унищожаване на пробната и производство на нежелания метаболит DHT.
Основните функционални съставки в Мутант TEST, са клинично оценявани, като "златен стандарт" метод на изследване - рандомизирано, кръстосано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване. На определен брой спортисти беше раздадено преди тренировка единична доза от основната съставка Мутант ТЕСТ или плацебо и бяха оценени за 12-часов период.
Потреблението на основната съставка в Мутант ТЕСТ значително увеличава общия тестостерон 376% над групата на плацебо само след 12 часа.
 
 
Начин на прием:
6 капсули сутрин след събуждане всеки ден.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Mutant Test 150 caps

Mutant Test 150 caps

Никога преди не е била разработвана по-мощна анаболна формула и клинично доказана, че тестостестероновите ви нива ще се изтрелят на най-високото равнище с новия продукт Mutant Test.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!