Optimum Tribulus 100 caps

ON87

OPTIMUM NUTRITION

Всяка капсула съдържа 625 мг. трибулус!

Повече детайли

27,95 лв

43,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка100 капсули
  • Най-високо качество трибулус терестрис
  • Всяка капсула съдържа 625 мг прах и екстракт от Трибулус
Tribulus 625 повдига тестостерона като увеличава нивата на лутенизиращия хормон (ЛХ). ЛХ е хормона, който “включва” производството на естествения тестостерон. Ето защо тази билка е така широко използвана в Азия и Европа за увеличаване плодовитостта при мъжете. 
 
Tribulus 625 може да увеличи производството на сперматозоиди след 30 дневна употреба. Две други проучвания показват увеличение на тестостерона и достигане тестикулна зрялост. 
 
Изследване проведено върху здрави хора вземащи по 750 мг. Tribulus 625 разкрива, че ЛХ се е увеличил от 14,38мл./У/мл. до 24,75мл./У/мл. (което е цели 72%). Свободния тестостерон нараства от 60нг/дл на 84,5нг/дл, което представлява 41% увеличение. 
 
Друго проучване върху мъже страдащи от импотентност (често причинена от ниски нива на тестостерона) показва, че при много от тях се наблюдава увеличение в нивата на ЛХ,Тестостерона, както и подвижноста на сперматозоидите. Бихте били изненадани, ако разберете колко много културисти са осакатили естествените си нива на тестостерон и ЛХ експериментирайки със стероиди, ето защо Tribulus 625 може да е от изключителна полза за такива хора. Много спортисти споделят, че силата по време на тренировка както и интензивността на провеждане рязко са се покачили след према на Tribulus 625 . 
 
Tribulus 625 съдържа Фурастанолни Сапонини (стандартизирани до 40%), стероли, Флавоноиди и други съставки, които се съдържат в естественото състояние на билката. 
 
Tribulus 625 е предназначен за всеки, който иска да увеличи силовите си постижения в залата и да възстанови естественото си производство на тестостерон до нормалните нива. 
 
Начин на употреба:
1-3 капсули дневно по време на хранене.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Optimum Tribulus 100 caps

Optimum Tribulus 100 caps

Всяка капсула съдържа 625 мг. трибулус!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!