BEAST E-Liminate 234g 60 serv

beas4

Beast Nutrition

E-Liminate е перфектният е-лиминатор на естроген! Формулата залага на действието на естествените растителни съставки – полифенолите и флавоноидите.

Повече детайли

82,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Предимства: 
  • Повишава нивото на тестостерон
  • Стимулира мускулния растеж
  • Ускорява възстановяването
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Антиоксидантно действие
  • Повишава либидото 
 
За всеки спортист намаляването на естроген е свързано с увеличаване на мускулната маса, по-малко телесни мазнини и по-голяма сила. И, разбира се, потентност. E-Liminate включва ествествени растителни съставки, за да увеличи нивата на тестостерон по естествен път, за сметка на естрогена.
 
Ключовите съставки са:

Калциев D-глюкарат е калциева сол на D-глюкаровата киселина, натурална субстанция, съдържаща се в много плодове и зеленчуци. Калциев D-глюкарат подобрява процесите на детоксикация в организма, поддържа хормоналния баланс и намалява нивото на „лошия“ холестерол. 

7-метокси флавон е растителен екстракт, който спира действието на ензима ароматаза - ензим, отговорен за превръщането на тестостерона в естрадиол. Благодарение на тази съставка,  в тялото започва да се произвежда по-малко естроген, което води до увеличаване на производството на тестостерон.
 
Ресвератрол е вид полифенол, който предотвратява свързването на естрогена с неговия съответен рецептор. Така молекулите на тестостерон остава свободни, а колкото повече свободен, несвързан тестостерон циркулира през тялото, толкова по-голям е мускулният растеж. Ресвератрол има също така противовъзпалително и антивирусно действие, като удължава живота на клетките. 
 
E-Liminate има приятен аромат и отличен вкус. 
 
E-Liminate - green applej
 
Начин на употреба: Приемайте 2 пъти дневно по една супена лъжичка, разтворена в 200-250 мл вода. 
 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

BEAST E-Liminate 234g 60 serv

BEAST E-Liminate 234g 60 serv

E-Liminate е перфектният е-лиминатор на естроген! Формулата залага на действието на естествените растителни съставки – полифенолите и флавоноидите.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!