Freelife Nettle 60 caps

fl5

Free Life

Натурално повишаване на мускулната маса. Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони. Намаляване на високите нива на естроген при мъжете.

Повече детайли

27,00 лв

Добавяне към списъка с желания

  • Натурално повишаване на мускулната маса
  • Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони
  • Намаляване на високите нива на естроген при мъжете

Nettle увеличава активността на собствения тестостерон. Има анаболно действие без  странични ефекти за здравето като хормоналните и прохормоналните препарати. Благодарение на силното свързване със секс хормон  свързващия глобулин ( СХСГ ), Nettleповишава нивото на свободния (активен)   тестостерон. Това води до повишаване начистата мускулна маса, либидото,  тренировъчния капацитет и издържливост. Nettle  допринася за  по-голям, по твърд  и изчистен вид  на мускулатурата на тялото по-изцяло натурален начин.

Блокирането на ензима 5-а-редуктаза намалява действието на дехидротестостерона (ДХТ) водещо до хипертрофия на простата и намаляващо окосмяването на скалпа на главата. Благодарение на Nettle се намаляват страничните ефекти върху таргетните органи и се повишава съотношението (Т:ДХТ) в полза на тестостерона.
Nettle потиска превръщането на тестостерона в дехидротестостерон, което  предпазва от  стероидното акне , косопад и окосмяването на други места по тялото. 

Nettleинхибира ензима алфа-ароматаза, което позволява нивото на естрогените в мъжкия организъм да се задържа на ниско ниво и намали ефекта от високата концентрация на естрогени  при мъжете (гинекомастия, задръжка на течности , лабилност на  психиката и т.н.). Високото ниво на естрогени при мъжете също е свързано с хипертрофия на простатната жлеза.

Nettle е с най-висока концентрация от корен на коприва в една капсула спрямо останалите предлагани на пазара хранителни добавки съдържащи го (от 35 до 250mg). Допълнително благодарение на специално разработената технология имаме   най-висок процентна биологично-активните вещества. За получаването на един килограм екстракт от  корен на коприва  ние използваме 16 килограма сух корен от коприва.

Нетле - Освобождава потенциала на собствения ви тестостерон

Начин на прием:

Като хранителна добавка 2 пъти дневно по 1 капсула  приети с храна или според препоръката на специалист.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Freelife Nettle 60 caps

Freelife Nettle 60 caps

Натурално повишаване на мускулната маса. Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони. Намаляване на високите нива на естроген при мъжете.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!