NOW Indole-3-Carbinol - 60 капсули

now057

NOW FOODS

Indole-3-Carbinol на Американската фирма NOW Foods.

Повече детайли

61,00 лв

Добавяне към списъка с желания

 

Indole-3-Carbino е изцяло натурален фитохимикал, който се съдържа в популярни зеленчуци като зелето и броколите. Indole-3-Carbinol  на NOW Foods осигурява силна антиоксидантна подкрепа, намаляйки вредите върху клетките, нанесени от свободните радикали. 

Изследването на механизмите, чрез които Indole-3-Carbinol се усвоява в организма, показват че той имат благоприятен ефект върху раковите заболявания, заради способността му да влияе върху естрогенния метаболизъм и други клетъчни ефекти. Фитохимикалът подтиска растежа на G1 фазата на човешките репродуктивни ракови клетки. Това е важно за подтискането на растежа на раковите клетки, защото G1 фазата на клетъчния растеж се проявява в ранния живот на клетките и за повечето клетки е по-голямата част от цикъла на тяхното съществуване. G1 фазата е свързана със синтеза на редица ензими, които са нужни за следващата S фаза, включително и такива участващи в ДНК репликацията.

В допълнение Indole-3-Carbinol спомага за регулирането на здравословния хормонален баланс както при мъже, така и при жени, по-този начин стимулирайки здравословното състояние на гърдите, простатата и другите репродуктивни органи.

Добавения комплекс от Ленено масло, допълва към формулата високопотентни лигнини, които засилватблагоприятно влияние към здравословния хормонален баланс.

НАЧИН НА ПРИЕМ: 1 капсула, 1-3 пъти дневно, по време на хранене.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW Indole-3-Carbinol - 60 капсули

NOW Indole-3-Carbinol - 60 капсули

Indole-3-Carbinol на Американската фирма NOW Foods.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!