PROLABS TRIBULUS TERRESTRIS 40% - 120 tablets

prolabs16

PROLABS

Подобрява настроението и самочувствието, либидото, метаболизма и покачването на мускулна Prolabs Tribulus съдържа висококачествен екстракт от билката Tribulus Terrestris, още позната като Бабини зъби.

Повече детайли

33,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Подобрява настроението и самочувствието, либидото, метаболизма и покачването на мускулна Prolabs Tribulus съдържа висококачествен екстракт от билката Tribulus Terrestris, още позната като Бабини зъби. Този продукт е подходящ при лечението на очни проблеми, отоци, високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.
Tribulus Terrestris, или бабини зъби, е многогодишни растение, което се култивира в България, Индия и някой африканси региони. Трибулус се споменава още в античните аюрведически текстове в Индия, които датират от хиляди години. Трибулус се използвал широко в аюрведическата медицина, като лекарство при сексуална дисфункция и при заболявания на пикочните пътища. Гърците са използвали растението като диуретик. В Китай и Виетнам се използва като лек при хемороиди и гастро-интестинално кръвотечение. Освен това, в Южна Африка, се е използвал и като средство при лечение на възпаления и артрит. При различни клинични изследвания се е установило, че Трибулус може да повиши нивото на сперматогенезата и да подобри сексуалната дейност. При мъжете, екстрактът от растението подобрява продукцията на тестостерон, като активира секрецията на хормона. При клиничните изследвания проведени в България е установено, че Трибулус Терестрис може да повиши нивото на сексуалния лутеинизиращ хормон при здрави мъже със 72%, само за 5 дни. Лутеинизиращият хормон регулира продукцията на тестостерон в тестисите. Трибулус е все по-популярен и сред спортистите, благодарение на способността си да увеличава силата и издържливостта. Екстрактът съдържа алкалоиди, сапонини и нитрати и е често използван като спортна добавка. Освен това, Трибулус се използва успешно при импотентност. Той е известен като натурален медикамент за повишаване на либидото и плодовитостта както при мъжете, така и при жените.
Кои са основните ползи при употребата на Трибулус Терестрис?
Клиничните изследвания показват, че Трибулус Терестрис:
Подобрява мускулната маса и издръжливостта на тялото.
Стимулира либидото и подобрява еректилната функция.
Повишава броя и мобилността на сперматозоидите.
Повишава нивото на лутеинизиращия хормон.
Понижава холестерола.
Намалява кръвното налягане.
Помага при задържане на течности.
Има силни анти-бактериални и анти-гъбични свойства.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

PROLABS TRIBULUS TERRESTRIS 40% - 120 tablets

PROLABS TRIBULUS TERRESTRIS 40% - 120 tablets

Подобрява настроението и самочувствието, либидото, метаболизма и покачването на мускулна Prolabs Tribulus съдържа висококачествен екстракт от билката Tribulus Terrestris, още позната като Бабини зъби.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!