Driven Sports Activate Xtreme 120 caps

ds01

Driven Sports

Е, чакането свърши, запознайте се с Activate Xtreme на DS.

Повече детайли

84,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Крайно време беше на пазара за суплементи да излезне продукт, който да вдига драстично нивата на свободния тестостерон, продукт, който в същото това време да контролира естрогена и да влияe положително на либидото.

➡ Divanil™ : Нека започнем с основната състaвка Диванил, смес, изпробвана, тествана и научно доказана, че повишава свободния тестостерон свързан с (SHBG - sex hormone binding globulin).В човешкото има има един кълбовиден протеин, наречен SHBG. Този SHBG се свързва с мъжките андрогени, като тестостерона, пречейки дефакто на същия този тестостерон, правейки го нефективен.

➡ Divanil (екстракт от коприва, Stinging Nettle Root), се свързва с този SHBG, правейки именно него нефективен, и давайки поле за изява на тестостерона. А какво по-добре от това да използваме собствения си тестостерон за изграждане на мускули? Напълно безопасно и ефективно.

Нещо повече, Divanil увеличава ензимът endothelial nitric oxide synthase (еNOS), което води до завишено производство на NO(nitric oxide). А това означава само едно – мускулно напопмване, завишен приток на кръв и хранителни вещества към мускулите, увеличаване на силата и издръжливостта.

➡ Icarin™ : Повишава чувствителността на Лайдиговите клетки в тестисите към лутенизиращия хормон на хипофизата и повишава общия произвеждан тестостерон.
- Има тестостерономиметично действие, оттам и директен ефект върху сила, маса и либидо
- Клинично е доказано, че повишава нивата на азотния окис (NO), който "отпуска" кръвоносните съдове и повишава притока на кръв в мускулите и

➡ Basella Alba : Близо до спанака по състав, има силата да повишава натуралното производство на тестостерон и потенциални анаболни ефекти доказани, че влияят върху качването на мускулна маса.

➡ Phytocemical Indole-3-Carbinol : Добавен е в Activate Xtreme за да поддържа баланс между тестостерона и естрогена и да противодейства на негативните страни на естрогена.

В Activate Xtreme е добавено още и цинк.

Какво да очакваме от продукта?

➡ бързо покачване на мускулната маса за сметка на мазнините
➡ силен приток на сила
➡ високи нива на собствения тестостерон
➡ контрол върху естрогена
➡ Положително влияние върху либидото

Activate Xtreme използва нoва технология за удължено освобождаване на съставките в капсулите за да бъдат сигурни от Driven Sports, че ефектите продължават действието си през целия ден, снабдявайки тялото с перфектната анаболна среда за "строене" на мускулна маса. Activate Xtreme е бъдещето на продуктите, чиято цел е натурално покачване на свободния тестостерон.

Начин на употреба : Взимайте две таблетки два до три пъти дневно. За най - добри резултати използвай от 4 до 8 седмици. Не използвайте повече от 8 седмици.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Driven Sports Activate Xtreme 120 caps

Driven Sports Activate Xtreme 120 caps

Е, чакането свърши, запознайте се с Activate Xtreme на DS.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!