Driven Sports Triazole 90caps

ds07

Driven Sports

Driven Sports Triazole - Максимална хормонална доминация! 

Повече детайли

80,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Triazole™ представлява революция в индустрията на спортното хранене. Никога до сега един анти-естроген не е бил така потентен! Формулата на Triazole™ се базира на мощен изцяло натурален ароматазен инхибитор, допълнен от силен чернодробен протектор и силен антиоксидант!

Triazole™ е изследван, разработен и подробно тестван от Driven Sports в продължение на 2 години, за да се създаде перфектният продукт за мускулна маса и сила. Triazole™ балансира системата HPTA (хипоталамус – хипофиза – тестиси) и по тази причина може да значителна разлика във Вашите физически данни.

Естрогенът не е чак толкова лош, както някои се опитват да Ви убедят. В действителност естрогенът има НЯКОЛКО благоприятни ефекта за бодибилдърите, когато е в нужните количества, но задължително трябва да се поддържа баланса му. Прекалено голямото количество естроген ще доведе до нежелани ефекти, включително страхонитият гино-ефект.

Твърде ниските нива на естроген са причина за затруднения в увеличаването на мускулната маса и дори да спре важите полови функции. Тук предишните естроген-регулиращи продукти се проваляха – някои напълно унищожаваха естрогена, а други затрудняваха действието на тестостерона в мозъка, оставяйки потребителите с толкова ниско либидо, че те се чувствали като импотентни.

Това е мястото, където Triazole™ е различен. Triazole™ - естрогенният модулатор!

Ароматазата е ензим, който превръща тестостерона в естроген и това е основният начин за производство на естроген при мъжете.

Triazole™ преставя ИЗЦЯЛО НОВА композиция в индустрията, която ние наричаме pZole™. pZole™ e НАТУРАЛЕН ароматазен инхибитор, открит в храстовидното растение Brassaiopsis glomerulata. Установено е, че това растене съдържа няколко природни ароматазни инхибитора, като pZole™ е доказано най-силният от тях. В действителност при провеждане на сравнително проучване на водещите по потентност ароматазни инхибитори, които се предписват, не е открита статистически значима разлика между тях и pZole™ по отношение на ароматазното инхибиране!

Triazole™ представя също и САРЕ – изцяло натурален SERM (селективен модулатор на естрогеновите рецептори), съдържащи се в екстракт от пчелен прополис. Прополисът съдържа множество биологично активни съставки, но само за САРЕ е доказано, че измества естрогена от естрогеновите рецептори. Когато САРЕ се свърже с тези рецептори, той елиминира възможността на естрогена да се свърже с тях. Освен това е доказано, че САРЕ намалява експресията на естрогеновите рецептори, т.е. намалява количеството на активните от тях!

Формулата на Triazole™ е допълнена с екстракт от растението Prunella vulgaris – билка, високо ценена от традиционната медицина. Доказано е, че тази билка има анти-естрогенни свойства, основаващи се на активирането на AHR (арил-въглеводородни рецептори), които могат да попречат на естрогена.

Куркуминът има благоприятно въздействие, включително анти-оксидантен капацитет, противовъзпалителни свойства, анти-депресантен ефект, анти-катаболно действие и дори противотуморни (анти-ракови) свойства. Последното е интересно, тъй като съществуват множество несериозни твърдения, че куркуминът може да намали гино-ефекта. Ако искате да видите тези твърдения, просто напишете „куркумин + гино” в някоя от популярните търсачки в интернет и ще се сблъскате с повече, от колкото можете да прочетете!

Куркуминът работи и СИНЕРГИЧНО с САРЕ в посока намаляване на оксидантния стрес!

Растението Маса се смята за адаптоген, укрепва имунната система и подсилва либидото. В последно време беше доказано, че също така подпомага ергогенно организма по време на натоварване, подобрявайки издържливостта, всичко това – при усилване на половата потентност! Дори и най-опитните потребители на Маса ще бъдат впечатлени от това, че Triazole™ съдържа екстракт 20:1, за който ние сме уверени, че никой до сега не е използвал. Екстрактът 20:1 е възможно най-качественият материал.

Тестостероновата поддръжка е допълнително благоприятствана чрез добавянето на цинков аспартат. Цинкът е важен минерал, необходим за оптимални нива на серумния тестостерон, а аспартатът функционира като вторичен сигнализатор в организма, стимулирайки тестисите да произвеждат тестостерон.

Triazole™ съдържа също така и Bioperine®, стандартизиран екстракт от плодовете на черен пипер (Piper nigrum). Клинично е доказано, че Bioperine® увеличава бионаличността на приеманите в организма вещества. Това значително увеличава ефективността на Triazole™. Всъщност Bioperine® увеличава ефективността само на куркумина с 2000%!

Ние проведохме множество кръвни изследвания, за да Ви докажем колко ефективен е Triazole™ за намаляване на естрогена и увеличаване на Вашия тестостерон. При един от нашите тестери нивото на ОБЩИЯ тестостерон се увеличи със 120%, а нивото на СВОБОДНИЯ тестостерон – с 257%! Свободният тестостерон на тестерите се увеличи средно със 146%, а естрогенът показа средно намаление с 45%. Това е перфектен баланс, който позволява контрол над естрогена без да бъде унищожаван и без нежелани странични реакции. Надяваме се, че ще се съгласите с нас - Triazole™ е най-модерният модулатор на естрогена, който е създаван някога!

Начин на употреба : Като хранителна добавка, приемайте 3-4 капсули дневно, разделени на две отделни дози. Не приемайте повече от 6 капсули дневно! За най-добри резултати използвайте продукта 4-8 седмици. Не употребявайте този продукт повече от 8 седмици без прекъсване!

Внимание! Консултирайте се с лицензиран лекар преди да използвате този продукт. Не приемайте Triazole™ ако имате хипертрофия на простатата, заболявания на черния дроб, бъбреците или сърцето. Този продукт не е предназначен за жени, особено за бременни, опитващи се да забременеят или кърмещи жени. Не приемайте този продукт ако сте диагностицирани с висок холестерол, рак на простатата, рак на тестисите или рак на гърдите. Triazole™ не е предназначен за лица под 18 годишна възраст!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Driven Sports Triazole 90caps

Driven Sports Triazole 90caps

Driven Sports Triazole - Максимална хормонална доминация! 

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!