AMIX Whey Pure Fusion 4kg.

AMIX

Поддържайте бърз растеж и регенериране на Вашите мускули и се наслаждавайте на отличния и изпълващ с мек вкус Amix Whey Pure FUSION Protein.

Повече детайли

172,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Представяме ви висококачествен суроватъчен протеин с отличен вкус без съдържание на аспартам. Продуктът съдържа 75% чист протеин, съставен от обработен при ниска температура, незабавно разтворимсуроватъчен протеин концентрат (WPC) и CFM суроватъчен изолат, което осигурява на продукта висока биологична стойност.

Суроватъчният протеин на Amix се усвоява бързо и лесно от организма и е с високото съдържание на BCAA и L-глутамин, тази хранителна добавка е в състояние да спре катаболизма и да даде начало на синтеза  на протеин  в тялото. Поддържайте бърз растеж и регенериране на Вашите мускули. Наслаждавайте на отличния и изпълващ с мек вкус  Whey Pure FUSION Protein.

L-Глутаминът действа антикатаболно, предотвратявайки мускулното изтощение, което може да бъде причинено вследствие на дълги, обширни цикли от физически упражнения, подпомага увеличаването на силата и мускулната маса.

Аминокиселините с разклонена верига(BCAA) изграждат приблизително 1/3 от скелетната мускулна маса. Те имат антикатаболен ефект и играят важна роля в синтеза на мускулния протеин.

- Допринася за изграждането на стойностна мускулна маса 
- Предпазва тъканта от катаболизъм 
- Съдържа висококачествен суроватъчен протеин концентрат и CFM суроватъчен протеин изолат 
- Ускорява възстановяването 
- Засилва мускулния растеж 
- Притежава отличен вкус и НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ 
- Подсладен с SPLENDA сукралоза

Начин на употреба: Смесете 1-2 лъжици от продукта с 180-250 ml вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или ръчен шейкър, разбъркайте за 30 секунди. Приемайте 2-3 дози дневно, в зависимост от дневните нужди от протеин.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

AMIX Whey Pure Fusion 4kg.

AMIX Whey Pure Fusion 4kg.

Поддържайте бърз растеж и регенериране на Вашите мускули и се наслаждавайте на отличния и изпълващ с мек вкус Amix Whey Pure FUSION Protein.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!