Genius Whey-X5 2000g

GENIUS NUTRITION

71,50 лв

130,00 лв

-45%

Добавяне към списъка с желания

GENIUS® WHEY-X5 е проектиран така, че да ви помогне да увеличите и поддържатe мускулна маса без мазнини. Това се постига в резултат на бърза абсорбция на суроватъчен протеин изолат и концентрат, благодарение на високо аминокиселинния профил и голямото количества аминокиселини BCAA (5.6 гр / в доза). Genius Nutrition използва само най-високо качествен протеин, който е с бързо усвояване и разграждане, подкрепено от DIGEZYME® (храносмилателни ензими). WHEY-X5 е един от най-вкусните суроватъчни протеини, предлагащ първокласни хранителни свойства и основа за ускоряване на развитието на чистата мускулна маса.

 

КАКВО СЪДЪРЖА WHEY-X5
Суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат, получен чрез естествената филтрационна процедура - съдържа висок процент незаменими аминокиселини (тези, които организмът не произвежда). Суроватъчният протеин е най-богатият източник на аминокиселини и левцин. Изследователите установяват, че когато нивото на левцин в кръвта се повиши, това увеличава протеиновия синтез. Изследванията показват, че суроватъчният протеин, консумиран преди или след физически упражнения, бързо увеличава скоростта на синтеза на мускулните протеини. Суроватъчният протеин бързо се абсорбира и съдържа повече левцин, отколкото други източници на протеини. Редовното използване на суроватъчен протеин е идеално средство за поддържане на мускулната маса.
Digezym® (храносмилателни ензими) помага разграждането на дълги и къси верижни пептиди в аминокиселини, по-лесно се абсорбира за максимално усвояване и без загуба на абсорбцията на суроватъчен протеин.

 
Естествен вкус - Тази формула съдържа само естествени овкусители, без изкуствени оцветители, най-безопасните подсладители: стевия и сукралоза.

 

ЗАЩО WHEY-X5
✔ превъзходен вкус
✔ 25/26 грама протеин на порция
✔ високо съдържание на BCAA - 5.6 гр
✔ ускорява растежа на мускулна маса
✔ увеличава ефективността и възстановяването след тренировка
✔ Не са добавени въглехидрати и захари
✔ бързо разтворим / бързо усвоим
✔ Храносмилателни ензими за най-добра асимилация
✔ Без добавени аминокиселини

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Genius Whey-X5 2000g

Genius Whey-X5 2000g

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!