IronMaxx 100% Beef Protein 2kg

Iron02

IRONMAXX

IronMaxx 100% Beef Protein 2kg

Повече детайли

149,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Телешкият протеин се радва на голяма популярност от дълго време. Чрез успешното комбиниране на телешки протеин на прах с висококачествен млечен протеин, IronMaxx® успя да развие мощен и иновативен продукт изцяло от животински протеини.

Културистите, фитнес ентусиастите и другите спортисти, получават изцяло нов източник на качествени 100% телешки протеини от IronMaxx.

Само най-доброто телешко месо!

Благодарение на взаимодействието на къси и дълги протеинови вериги 100% Beef protein е перфектния многофункционален протеин, когато става въпрос за изграждане на мускули в кратък период от време.

Точната смес на късо-верижни протеинови компоненти с млечен (казеин) протеин, осигурява трайно доставяне на протеини и аминокиселини в организма.

Една доза от 100% Beef Protein, покрива 33% от дневните нужди на всички важни витамини и минерали.

Трудно е да си представим, че говежди протеин на прах може да има толкова страхотни вкусове на ванилия с карамел, шоколад, мед с пъпеш. Иновативната технология на 100% Beef Protein от IronMaxx, която позволява микро-филтрация на говеждото месо на прах, което създава един силно концентриран краен продукт, без да се наруши неговият вкус. Не на последно място IronMaxx 100% Beef Protein се разтваря с лекото във вода, което е проблем на повечето подобни продукти.

Съдържание в 100г

Calorific value 1594 kJ / 407 kcal
Protein 85.1 g
Carbohydrates 3.9 g
of which sugars 0.5 g
Fat 2.5 g
Salt 0.2g

Начин на прием: Приемайте до 4 дози дневно, в зависимост от протеиновите Ви нужди.

  

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

IronMaxx 100% Beef Protein 2kg

IronMaxx 100% Beef Protein 2kg

IronMaxx 100% Beef Protein 2kg
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!