QNT Burner 90 caps

QNT14

QNT

Доказана формула за горене на мазнини! Един от най-продаваните бърнари в Европа за 2011 година.

Повече детайли

40,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули

Burner caps е продукт имащ за цел максимално изгаряне на подкожните мазнини, повишаване на енергията и стабилизиране на нивата на кръвната захар.

Формулата на Burner caps е проста и също толкова ефективна:

Guarana extract - Екстракт от Гуарана е с високо съдържание на кофеин, който повишава енергията, намаля умората, подобрява настроението и ободрява.

Apple pectin - Ябълков Пектин ускорява липидната обмяна, намалява нивата на холестерола в кръвта, регулира нивата на кръвната захар след прием на въглехидрати и успешно намалява апетита.

L-Carnitine - Л-Карнитин основната функция на Л-Карнитин - L-Carnitine в тялото е транспортирането на дългите вериги мастни киселини, от мастните клетки към митохондриите, където те се преобразуват в основната енергийна валута за тялото - АТФ. По този начин, Л-Карнитин увеличава изразходването на мазнините, за образуването на енергия.

Bitter orange - Екстракт от Горчив Портокал благоприятства изгарянето на подкожните мазнини, като енергия и значително увеличава метаболизма, благодарение на състава му, в който влизат октапамин, синефрин, както и подобни на ефедрина съединения.

L-Tyrosine - Л-Тирозин има способността драстично да намалява умората, като по този начин помага на спортуващите да избегнат претренирането. Освен това, Л-Тирозин влиае благоприятно върху пройзводството на тироксин, един от хормоните на щитовидната жлеза, като по този начин благоприятства цялостната обмяна на веществата.

L-Phenylalanine - Л-Фенилаланин е незаменима аминокиселина, която има способността, драстично да намалява апетита, създавайки чувство за ситост.

Chromium Picolinate - Хром Пиколинат е микроминерал, който помага на организма да потуши апетита за сладко и е основен компонент на GTF (глюкозо-толерансен фактор), който е жизнено важен за правилната функция на инсулина и неговите нива в кръвта.

Начин на прием: За оптимални резултати, приемайте 3 капсули  Burner caps дневно, между храненията.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Burner 90 caps

QNT Burner 90 caps

Доказана формула за горене на мазнини! Един от най-продаваните бърнари в Европа за 2011 година.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!