Nutrex Lipo 6X - 120 softgels

Nutrex3

NUTREX

Lipo-6X е най-добрият фет бърнър на света, използващ мулти-функционалната технологията InnerCap™.

Повече детайли

60,45 лв

93,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка120 капсули
Продукта Lipo-6X на фирмата за хранителни добавки NUTREX е най-добрият фет бърнър на света, използващ мулти-функционалната технологията InnerCap™.

Тази революционна хранителна добавка използва няколко метода, подпомагащи за най-бързото разграждане на мазнините:

Фаза 1: Бързо действащи течни капсули!

  • бързо и почти незабавно потискане на апетита, изгаряне на мазнини, подпомагане на щитовидната жлеза. За по-малко от минути, след като приемете течната капсула усещате как Lipo-6X работи положително върху вас!

Фаза 2: уникалната формула и съставки в продукта Lipo 6X Ви предлагат желания резултат:

  • бързото разграждане на мазнините и отделянето им от организма.
След като приемете нужната доза Lipo 6X бързо и ефективно започва да работи, но не само няколко минути след това, а цели часове.Състав:

  • Синефрин (20 мг) – е главното " активно" вещество в плода на цитрусовото дърво Aurantium. Плодът е известен още като zhi shi (в традиционната китайска медицина) Той ускорява метаболизма, термогенезата и подтиска апетита, освен това въздейства върху определени тъкани, които затлъстяват, а не повлиява други мускулни тъкани като тези на сърцето
  • Yohimbine HCL (3 мг) – В продължение на години йохимбето продължава да бъде един от популярните суплементи за мъже и жени. Неговата популярност се дължи на факта, че може да бъде използван като мощен афродизиак,а наред с това и за изгаряне на мазнините в проблемните зони. В най-новите изследвания се доказа, че има някои и анти-оксидантни свойства, а също така помага и за правилното фнукциониране на сърцето. Перфектно се комбинира със Синефрин и Кофеин за изгаряне на мазнини, блокира алфа-2 рецепторите и ускорява секрецията на норепинифрин.

  • Caffeine (200 мг) – Кофеинът е вещество от групата на алкалоидите (съдържащо азот органично съединение, обикновено от растителен произход). Химически е изолиран през 1820 г. Характеризира се със своя стимулиращ и диуретичен ефект. Абсорбира се напълно от организма за около 30-45 мин., след което се задържа от 3 до 6 часа. При употребата на по-големи количества концентрацията на веществото в кръвта се повишава, а задържането в организма се удължава. Това може да доведе до неприятни последствия.

Кофеинът действа като стимулант върху централната нервна система, сърцето, стомаха, диурезата. Попаднал веднъж в организма , кофеинът предизвиква свиване на кръвоносните съдове на мозъка, стимулира гръбначния мозък и центъра на дишането в междинния мозък, повишава сетивната чувствителност, настроението и физическата работоспособност.

  • Synthethic 99% Guggulsterones (20 мг) – увеличава метаболизма, стимулира тироидната жлеза.

  • Acacia Rigidula (100 мг) – Acacia Rigidula съдържа естествени алкалоиди, които допринасят за отделяне на енергия, създават приятни чувства. Тези алкалоиди имат силен ефект колкото на амфетамините без никакви странични ефекти. Висококачествен продукт с активни алкалоиди, които са източник на норепинефрин и фенилетиламин, който ускорява метаболизма чрез тироидната жлеза.

Lipo 6X е единствения фет бърнер, който предлага бързина и продължителност на действието си!Начин на употреба : Първите два дни започнете с две капсули дневно ( едната сутрин, а другата следобед) и на всеки два дни увеличавайте дозата с 1 капсула докато не достигнете 4 капсули на ден. От тук нататък приемайте две капсули сутрин и две следобед. Не приемайте повече от 4 капсули на ден. Не приемайте Lipo6x 6 часа преди сън. За оптимални резултати да не се приема с храна, а поне 30 минути преди хранене. Препоръчителна употреба с дължина 8 седмици, последвани от 1 седмица почивка.

 

Стойност% от дневна доза
Дозировка
Доза2 капсули-
Дози в опаковка60-
Патентовани Формули
Phase #1 Rapid Release Liquid Delivery Blend
Glycerin, Purified USP Water
806  mg-
Synthetic Acacia Rigidula Mimicking Complex
Verified Grade Of Activity Level:100%, Thyroid Stimulating Proprietary Matrix, B-Phenylethylamine HCL, N-Methyl-B-Phenylethylamine, Tyramine HCL, Hordenine
100  mg-
Други
Synephrine20  mg-
Synthetic Guggulsterones Z&E20  mg-
Yohimbine HCL3  mg-
Кофеин (caffeine)200  mg-
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Nutrex Lipo 6X - 120 softgels

Nutrex Lipo 6X - 120 softgels

Lipo-6X е най-добрият фет бърнър на света, използващ мулти-функционалната технологията InnerCap™.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!