MUSCLEPHARM - OXYSPORT BLACK

mphblack1

MusclePharm

Уникален фет бърнър от Black серията на MusclePharm

Повече детайли

74,75 лв

115,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Л-карнитин Л-тартарат

Карнитина е аминокиселина, която е сериозно обвързана с метаболизма на мазнините за енергия. Това е необходимо за правилното транспортиране на мастни киселини в митохондриите, където те се окисляват (изгарят) за енергия чрез процес, известен като "бета-окисление".

SINETROL XPUR

Sinetrol XPUR е патентована комбинация от цитрусови полифеноли, някои от които могат да бъдат намерени в грейпфрут, портокал и др. Някои съединения, открити в Цитрусови плодове отдавна са предполагаемите (и, в някои случаи, доказани) оказващи въздействие за отслабване, но едва наскоро е Sinetrol XPUR са поставени на изпитание.

Скорошно (2014 г.) проучване, публикувано в "Фитотерапия Research", установи, че ежедневно допълване Sinetrol XPUR успява да намали коремните мазнини и влияе благоприятно на състава на тялото за период от 12 седмици в хората с наднормено тегло.

Липаза

Lipase е естествен телесен ензим, чиято основна функция е да помогне за храносмилането и разграждането на мазнините, които след това могат да бъдат използвани за производство на енергия. Lipase е в OxySport Black формула, тъй като MusclePharm предполага, че допълването му с допълнителна Lipase може да помогне съборят повече мазнини от храната.

PURENERGY

PurEnergy е патентована комбинация от кофеин и Pterostilbene която, според производителя, е по-добра от гледна точка на усвояване и продължителност на ефектите.

Холин хлорид

Холин, веднъж вътре в тялото, се превръща в невротрансмитера ацетилхолин, което е свързано с много функции, включително (но не само) памет, вниманието и контрол на мускулите.

THEACRINE

Увеличава енергийните нива в тялото.

КАНЕЛА ЕКСТРАКТ

Въпреки, че се отнасят към Cinnamon екстракт като "заместител на инсулина", канелата е показала способността за понижаване на кръвната глюкоза в няколко изследвания върху хора, и усилва ефектите на инсулин ин витро.

CAPSIMAX

Capsimax е вписана Appetite Control Matrix секция на OxySport Black формулата, въпреки че ние не сме много сигурни защо. Той може ефективно да повиши работата на метаболизма, но няма доказателства, които да предполагат, че това ще ограничи апетита.

В заключене, OxySport Black е един продукт, който просто работи.

Начин на употреба: 1 доза сутрин и 1 доза преди тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

MUSCLEPHARM - OXYSPORT BLACK

MUSCLEPHARM - OXYSPORT BLACK

Уникален фет бърнър от Black серията на MusclePharm

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!