NOW Lycopene 10mg. 60sgels

NOW65

NOW FOODS

Lycopene е антиоксидант, който при абсорбирането си в тялото спомага за регенерацията на увредените клетки от свободните радикали.

Повече детайли

55,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 капсули

Ликопен (Lycopene)на марката за хранителни добавки NOW е вещество от семейството на пигментите, наречени каротиноиди, което присъства в много плодове и зеленчуци. Ликопен (Lycopene) е веществото, което придава червения цвят на доматите. Колкото по-червени са те, толкова повече ликопен съдържат. Ликопен (Lycopene) е антиоксидант, който при абсорбирането си в тялото спомага за регенерацията на увредените клетки от свободните радикали. Антиоксидантите са тези вещества, с помощта на които тялото се бори срещу свободните радикали. Те също така възпрепятстват оксидирането на ДНК, като намялават риска от появата на някои видове рак. Човешкото тяло не може да произвежда ликопен. Поради този факт е важно да се консумират храни, богати на ликопен, или приемът му да се осигури чрез хранителна добавка. Ликопен (Lycopene) подпомага в борбата срещу някои видове рак като рак на простатата и рак на гърдата. Ликопен (Lycopene) е важен и за стомашно-чревния тракт. Заедно с лутеина играе важна роля при изграждането и защитата на ретината и макулата. Освен това ликопенът улеснява работата на дихателните пътища и подобрява действието на инсулина.

 

Начин на употреба: Едно драже с храната

 

Продуктът не е лекарствено средство.

 
 
 Стойност% от дневна доза
Дозировка 
Доза1 драже-
Дози в опаковка60-
Патентовани Формули 
Ликопен (LYCO-O-MATO®)10  mg-
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW Lycopene 10mg. 60sgels

NOW Lycopene 10mg. 60sgels

Lycopene е антиоксидант, който при абсорбирането си в тялото спомага за регенерацията на увредените клетки от свободните радикали.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!