Weider Victory Salt 90 caps

weider161

WEIDER

Възстановяване на солевия баланс и попълване на загубите на минерали.

Повече детайли

25,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка500 ml

Соли Капсули е нова формула на Victory Endurance комбинация от  витамини и минерали. Това е  е най-изчерпателната формула на пазара, осигуряваща всички електролити и минерали , необходими за достигане на високи спортни  постижения , възстановяване на солевия баланс и попълване на минерали изгубени по време на тренировка.

 • Натрий: първия от трите минерала, наречени електролити . Счита за най- важния, и е от съществено значение за поддържане на хидратация в спорта за способноста  да задържа вода в клетките . Той подпомага  правилното функциониране на мускулите .
 • Калий е вторият от трите минерала, наречени електролити . Той работи на вътреклетъчното ниво и  допринася за киселинно-алкалния баланс , мускулната контракция и нервно-мускулната дейност. Улеснява задържането на вода в пространствата между клетките.
 • Хлор : трета от трите минерала, наречени електролити. От съществено значение е да се поддържа водния баланс , тъй като е този, който улеснява усвояването на течностите. Необходим е за поддържане на правилното храносмилане от стомашните сокове .
 • Калций: Участва  в енергийния метаболизъм , мускулна контракция , нервно-мускулната дейност , нервни импулси и съсирването на кръвта .
 • Желязо: То е част от червените кръвни клетки и централен атом на хемоглобина , така че е от съществено значение за транспорта на кислород .
 • Магнезият участва в различни процеси , свързани с освобождаването на енергия, ( оксидативния метаболизъм на глюкозата) в синтеза на протеини , невромускулната трансмисия , електролитния баланс и допринася за намаляване на умората.
 • Йод : играе важна роля в освобождаването на енергия , в производството на хормони от щитовидната жлеза и нервно познавателната функция .
 • Мед : Косвено важно в пренаса на кислород , който участва в метаболизма на желязото . В допълнение, той се намесва в костната минерализация , в поддържането на колаген , в оксидативния метаболизъм на глюкоза и като част от супероксид дисмутаза , и е мощен антиоксидант .
 • Манган от значение за тъканите богати на митохондрии  ( мозък, черен дроб , панкреас , бъбреци ) и , следователно, за енергийния метаболизъм .
 • Селенът е мощен антиоксидант, като част от глутатион пероксидаза . Също така участва в метаболизма на хормони на щитовидната жлеза .
 • Тиамин или витамин В1 : от съществено значение за метаболизма на въглехидратите за производство на енергия , например в цикъла на Кребс . Може да подобри анаеробни праг и така спомага за  намаляване на умората.
 • Витамин D увеличава усвояването на калций и фосфор и участва в растежа и минерализацията на костите, мускулната функция и имунната система.

SALT CAPS  на Victory Endurance осигурява най-пълно зареждане с  електролити , минерали и витамини за поддържане на ефективността от тренировките.

SALT Caps

Начин на употреба:

Вземете по една капсула на всеки един час интензивна тренировка, със 150 – 200 мл. вода или ISO Energy

 •  Ако по време на физическа активност, като приемате Iso-Energy и / или Victory Endurance гелове: 1 капсула на всеки 90 минути (1,5 часа) на интензивни упражнения.
 •  Ако само приемате вода и / или малко количество Iso-Energy: 1 капсула на всеки 30 или 45 минути интензивни упражнения.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Weider Victory Salt 90 caps

Weider Victory Salt 90 caps

Възстановяване на солевия баланс и попълване на загубите на минерали.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!