QNT Calcium Magnesium Zinc 60 tabs

QNT18

QNT

Комбинацията от двата минерала е необходима за скелетното развитие.

Повече детайли

28,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 таблетки

• 100% съдържание само на Калций, Магнезий и Цинк

  

• Отлично балансирано съотношение 

  

• За здрави кости

  

QNT Calcium Magnesium Zinc - Калций, Магнезий и Цинк представлява комбинация от трите жизненоважни макроминерала Калций, Магнезий и Цинк.

 

Калций - Calcium е макроминералът, който се съдържа в най-големи количества в човешкия организъм и е фундаментален компонент при изграждането на костите и зъбите. Калций - Calcium играе също ключова роля при мускулните съкращения, кръвосъсирването, предаването на нервните импулси и редица други метаболитни процеси и ензимни реакции. Калций - Calcium е жизнено важен за поддържането на здрава клетъчна мембрана.

  

Когато серумните нива на калция в организма паднат се наблюдава състояние наречено хипокалциемия, което се характеризира с извличане на калций от костните структури и включването му в кръвта. Състоянието е съпроводено от умора, мускулни крампи, понижен апетит и понякога аритмии. 

  

Активните хора и спортистите имат завишени нужди от Калций - Calcium.

  

Магнезий - Magnesium е основополагащ макроминерал за над 300 ензимни реакции в човешкия организъм. Магнезий - Magnesium има ключова роля за енергийния метаболизъм, протеиновия синтез, правилното протичане на нервните импулси и транспорта на калция в органзма.

  

Магнезий - Magnesium подобрява съня, подпомага поддържането на добро настроение, предотвратява мускулните крампи и отпуска мускулните влакна.

  

Цинк - Zinc е минерал с изключителна важност за човешкия организъм. Той участва в клетъчното делене, подпомага дейността на над 100 ензима, подобрява имунитета и поддържа рецепторите, свързани с обонянието и вкуса. 

 

Активният физически труд, стресът и спортът увеличават нуждите на тялото от Магнезий - Magnesium значително. 

  

В една таблетка QNT Calcium Magnesium Zinc се съдържат Калций, Магнезий и Цинк в прецизно балансирано съотношение, позволяващо оптимално усвояване от тялото.

   

Стъклена Опаковка

Едно от основните предимства на стъклената опаковка е, че стъклото е инертно, т.е. не взаимодейства със съдържанието и не променя продуктите, съхранявани в него.

Стъклената опаковка защитава съдържанието от химикали, които често се срещат при другите опаковъчни материали!

  

Начин на прием: За активно спортуващи и/или в периоди на засилен физиологичен и психологичен стрес, приемайте 2 таблетка (2 дози) QNT Calcium Magnesium Zinc дневно - сутрин и вечер. За поддържане на общо здраве, приемайте 1 таблетка (1 доза) QNT Calcium Magnesium Zinc дневно. 

 

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Calcium Magnesium Zinc 60 tabs

QNT Calcium Magnesium Zinc 60 tabs

Комбинацията от двата минерала е необходима за скелетното развитие.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!