ALLmax VitaForm 60tabs.

AM43

ALL MAX Nutrition

VITAFORM Ви дава всички важни витамини, от които имате нужда, както и ключовите хранителни вещества в 6 основни функционални препарата.

Повече детайли

25,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 таблетки

Продукта VitaForm на ALLmax *Доставя 100% от основните хранителни вещества

* 6-функционален комплекс

* Високо съдържание на антиоксидантиVITAFORM е всичко, което мъжете се нуждаят, за да постигнат по-голяма издръжливост. VITAFORM Ви дава всички важни витамини, от които имате нужда, както и ключовите хранителни вещества в 6 основни функционални препарата.VITAFORM съдържа VIRIMAX 6-функционален комплекс, включващ всички специфични ключови минерали и фитонутриенти, предназначени специално за мъжете. В допълнение, VITAFORM Ви снабдява с 300% от необходимата дневна стойност на витамин C, 200% Витамин D3 и 10 мг бор, съществен елемент за мъжете.Тази хранителна добавка Ви предоставя една усъвършенствана защита срещу бързото застаряване на населението. VITAFORM е снабден с висока ORAC антиоксидантна смес за защита срещу прекомерните вреди, причинени от свободните радикали. В съдържанието й ще намерите изключително високо съдържание на полифеноли, дължащо се на екстракта от зелен чай (95% полифеноли), екстракта от гроздови семки (95% полифеноли) и екстракта от нар.Употребета на VITAFORM е много лесна. Просто приемайте по 2 таблетки веднъж дневно с храната и се радвайте на добро здраве. Един поглед на етикета на този продукт ще Ви убеди, че получавате всичко, което е необходимо на организма Ви и дори много повече!

VitaForm_Megazob

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ALLmax VitaForm 60tabs.

ALLmax VitaForm 60tabs.

VITAFORM Ви дава всички важни витамини, от които имате нужда, както и ключовите хранителни вещества в 6 основни функционални препарата.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!