Weider All Natural 180caps.

weider207

WEIDER

Weider All Natural капсули представлява пълен висококонцентриран витамино-минерален комплекс на базата на растителни екстракти.

Повече детайли

58,95 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка180 капсули

*  Вегетариански капсули с витамини, минерали, висококачествен екстракт от гроздови семена и спирулина на прах.

Характеристики на продукта:
*  Продукта е създаден е за спортове, свързани със загуба на минерали.  Приема на „All Natural” на WEIDER компенсира загубата на витамини и минерали и микроелементи.

*  Укрепва имунната система

*  Поддържа метаболитните функции в организма

*  Спомага за бързото мускулно възстановяване

*  Подходящ и за вегетарианци.
Weider All Natural капсули представлява пълен висококонцентриран витамино-минерален комплекс на базата на растителни екстракти. Това е оптималния изцяло натурален продукт, създаден за Вас- без значение какви са целите ви в тренировките!  Капсулитесъдържат витамини,минерали и микроелементи, извлечени от висококачествен екстракт от гроздови семена и спирулина на прах. Произведен е само с натурални съставки и чисто вегетариански капсули!
*  Витамините и минералите, играят съществена роля за бързото усвояване на въглехидратите и белтъчините, и служат за поддържане на цялостната метаболитна функция на организма.

*  Голяма част от хранителните вещества идват от спирулина на прах, където имат много висока концентрация и оптимално се абсорбират от тялото.

*  All NATURAL съдържа висококачествен екстракт от гроздови семена, осигуряващ високо съдържание на полифеноли. Те защитават организма срещу свободните радикали, противовъзпалително действие, и оказват положително влияние върху нивата на липидите в кръвта като същевременно укрепват имунната система.

Фаза на обучение:

*  фаза на натрупване на сила

*  фаза на изграждане на мускулите

*  фаза дефиниране
Препоръчителен прием: 6 капсули наден с любимата Ви спортна напитка

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Weider All Natural 180caps.

Weider All Natural 180caps.

Weider All Natural капсули представлява пълен висококонцентриран витамино-минерален комплекс на базата на растителни екстракти.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!