Gaspari Anavite 180 tabs

gaspari12

Gaspari

Anavite e новият продукт на Gaspari Nutrition и е плод на дълготрайни проучвания в областта, в която марката досега нямаше представител в сегмент "Мултивитамини".

Повече детайли

52,00 лв

80,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка180 таблетки

Последното нещо, което трябва да си помислите за ANAVITE e, че е "поредната" хранителна добавка. Новият продукт на Gaspari Nutrition е плод на дълготрайни проучвания в областта, в която марката досега нямаше представител в сегмент "Мултивитамини".

ANAVITE представлява три продукта в един.

Продуктът представлява витаминен комплекс, подходящи за трениращи и атлети, практикуващи спорт на професионално ниво, обогатени с валидирани дози Бета-Аланин и Carnipure ™ (Ел-Карнитин Тартрат) за значително увеличаване на издръжливостта и нивата на азотен оксид като същевременно намаляват времето за възстановяване, необходимо му на организма, като по този начин оптимално увеличават аеробните и анаеробните спортни постижения.

До краен предел зареден с високо биоактивни витамини като methylcobalamin и силни минерали като methylselenocysteine, вие ще УСЕТИТЕ ANAVITE от първата доза!

За да вдигнат от Gaspari Nutrition още по високо летвата в сегмента, те обогатяват витамините си с 2 грама в доза Carnipure ™ (Ел-Карнитин Тартрат), които в научни изследвания показва положителни ефекти като вдигане на нивата на азотен окис и увеличаване гъстота на андрогенните рецептори.

Накрая, докато всичко компания дозират слабо Бета-Аланина в своите продукти или го изключват изцяло, ANAVITE включва в себе и 3 грама дневно доза от тази силна аминокиселина, която в изследвания от десетолетия наред показва засилване и в аеробната и анаеробната подготовка и постижения на спортистите.

Това означава само и единствено едно - благодарение вече на ANAVITE, вие може да тренирате по - здраво и по - дълго от всякога!Начин на употреба :

Приемайте три таблетки 1 до 2 пъти дневно с храна. Да не се приема от деца. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Като всяка друга добавка, ако приемайте лекарства, консултирайте се с лекар преди употреба.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Gaspari Anavite 180 tabs

Gaspari Anavite 180 tabs

Anavite e новият продукт на Gaspari Nutrition и е плод на дълготрайни проучвания в областта, в която марката досега нямаше представител в сегмент "Мултивитамини".

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!