Eurosup Magnesio Organico 180tabs

EUSUP04

Eurosup

Eurosup Magnesio Organico 60tabs представлява форма на Магнезиев цитрат с висока биологична стойност и степен на усвояване от организма.

Повече детайли

35,00 лв

Добавяне към списъка с желания

 Магнезият е популярен и широко използван продукт за нормалната функция на мускулите. Той e oт ocнoвнo знaчeниe зa пpoизвoдcтвoтo нa eнepгия, мeтaбoлизмa, мycĸyлнaтa ĸoнтpaĸция, пpeдaвaнeтo нa нepвни импyлcи и минepaлизaциятa нa ĸocтитe.

 
 Магнезият e нeoбxoдим ĸoфaĸтop зa 300 видa eнзими. Измeждy peaĸциитe, ycĸopeни пocpeдcтвoм тeзи eнзими, ce нapeждaт cинтeзът нa мacтни ĸиceлини и пpoтeини, ĸaĸтo и глюĸoзният мeтaбoлизъм. Hивoтo нa мaгнeзий cъщo e oт cъщecтвeнo знaчeниe зa peгyлиpaнe бaлaнca нa ĸaлций, чpeз oĸaзвaния eфeĸт въpxy щитoвиднaтa жлeзa!

 

 Какво е магнезият и как работи?
Магнезият е химичен елемент и алкалоземен метал, като е един от най-разпространените в земната маса и вселената като цяло. Магнезият има значителна биологична роля и е есенциален минерал за живота, защото се съдържа в почти всяка клетка и участва активно в производството на аденозин трифосфат - основната единица енергия за клетките.

 

 Едно от най-ценните свойства на магнезия е способността на неговите йони да взаимодействат с фосфатните групи. Магнезият е важен за химичните реакции, свързани с нуклеиновата киселина (основа на ДНК и РНК) и участва като кофактор в над 300 ензимни реакции, като е нужен на всички ензими, свързани със синтеза на аденозин трифосфат, както и на ензимите, които използват други нуклеотиди за синтеза на ДНК и РНК. Всъщност самият аденозин трифосфат (АТФ) съществува в клетките като хелатно съединение с магнезий.

 

Употреба: Препоръчва се да приемате 3 таблетки(една доза) преди лягане или 3 таблетки, разпределени през деня.

 

СЪСТАВКИ: Магнезиев цитрат триосновен; Антислепващи агенти: силициев диоксид и магнезиеви соли на мастни киселини (растителен произход).

 

Внимание: Продуктът трябва да се използва като ЧАСТ ОТ разнообразна диета и здравословен балансиран начин на живот. Не превишавайте препоръчваната доза. Пазете далеч от достъпа на малки деца. Да се съхранява на сухо място и далеч от източници на топлина.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Eurosup Magnesio Organico 180tabs

Eurosup Magnesio Organico 180tabs

Eurosup Magnesio Organico 60tabs представлява форма на Магнезиев цитрат с висока биологична стойност и степен на усвояване от организма.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!