NOW Maitake Mushroom 60 mg - 60 капсули

now059

NOW FOODS

Maitake Mushroom на Американската фирма NOW Foods.

Повече детайли

47,00 лв

Добавяне към списъка с желания

 

Гъбите Майтаке са ядивни гъби, които растат на струпвания в основата на дървета (предимно дъбове) в североизточните части на Япония и Северна Америка. Подземните грудки, от които израства гъбата Майтаке са били използвани в традиционната китайска медицина от векове като стимулатор на имунната система.

Майтаке - Maitake имат значително влияние върху имунната система, като стимулират функцията на Т-лимфоцитите и макрофагите, които се борят срещу болестотворните организми, попаднали в тялото. Най-активната съставка в гъбите Майтаке  е полизахаридът бета-глюкан, който стимулира действието на имунните клетки за по-бърз и по-ефективен имунен отговор срещу вредните агенти.

Maitake повишават ефективността на имунната система чрез повишаването на протеини наречени „интерлевкини”, които активират белите кръвни телца да атакуват болестотворни организми. Крайният резултат е повишена имунна защита срещу инфекции и рак. 

Изследвания доказват способността на гъбите да регулират кръвното налягане, глюкозата, инсулина и липидите в черния дроб и кръвната плазма (триглицериди, холестерол и фосфолипиди). 
НАЧИН НА ПРИЕМ: Приемайте 1 капсула, 1-3 пъти дневно, по време на хранене.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW Maitake Mushroom 60 mg - 60 капсули

NOW Maitake Mushroom 60 mg - 60 капсули

Maitake Mushroom на Американската фирма NOW Foods.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!